Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Kate Middleton, από τότε που γέννησε, δεν ήταν έτσι όπως τη φανταζόσουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Kate Middleton, από τότε που γέννησε, δεν ήταν έτσι όπως τη φανταζόσουν

Ήταν όμως εντυπωσιακή

Η Kate Middleton είναι πια κι επίσημα πίσω στα καθήκοντά της, μετά την εξάμηνη άδεια που είχε λάβει τον Απρίλιο, όταν και έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι με τον πρίγκιπα Williams. Και μπορεί η Δούκισσα επισήμως να ήταν σε άδεια μητρότητας, έκανε όμως κάποιες guest εμφανίσεις σε συγκεκριμένα και σημαντικά events, όπως ο γάμος του Harry με την Meghan και η βάφτιση του γιου της τον Ιούλιο.

Εχθές η Δούκισσα του Cambridge έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση, όταν και επισκέφθηκε το Sayers Croft Forest School και τον κήπο άγριας ζωής στο Paddington, στο Λονδίνο. Το δασοσχολείο είναι ένα κέντρο δραστηριοτήτων, το οποίο έχει σκοπό να εκπαιδεύσει τα παιδιά και την κοινωνία σε περιβαλλοντικά θέματα.

Δες και αυτό: Η αποκάλυψη του πρίγκιπα William για τις νύχτες μακριά από την Kate Middleton

Το παλάτι ανακοίνωσε την επιστροφή της Kate από την άδειά της την προηγούμενη εβδομάδα. Ο πρίγκιπας Louis γεννήθηκε τον Απρίλιο και οι Royal experts είχαν δηλώσει πως θα έμενε εκτός τουλάχιστον για έξι μήνες, προτού κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση. Η Kate παρευρέθηκε στον γάμο Harry-Meghan και στην βάφτιση του γιου της -προφανώς- αλλά σε καμία από αυτές δεν είχε κάποια βασιλική ιδιότητα.


https://www.instagram.com/p/BobsisVn-R1/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Όπως θα δεις και στα βίντεο που δημοσίευσε η βασιλική οικογένεια η Kate τα πήγε πάρα πολύ καλά με τα παιδάκια του σχολείου. Σίγουρα περίμενες κάτι πιο εντυπωσιακό από την Δούκισσα του Cambridge, όμως και αυτής της η εμφάνιση, ήταν υπέροχη.


https://www.instagram.com/p/BobzyqOHXPa/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading


https://www.instagram.com/p/Bob5KvPnsZx/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Δες ακόμη: Ο γάμος Harry-Meghan ξεπέρασε σε κόστος αυτόν του William και της Kate