Απίστευτο περιστατικό: Κόντεψαν να καούν ζωντανοί θαμώνες στο εστιατόριο του Νουσρέτ

Απίστευτο περιστατικό: Κόντεψαν να καούν ζωντανοί θαμώνες στο εστιατόριο του Νουσρέτ

Ανάμεσα τους και ένας Έλληνας!

Που να το φανταζόντουσαν οι άνθρωποι! Τέσσερις πελάτες τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο μετά την επίσκεψη τους στο εστιατόριο του Salt Bae, κατά κόσμον, Νουσρέτ Γκιοκτσέ στην Κωνσταντινούπολη.

Κάτι πήγε στραβά στο σόου με τις φλόγες στο μπαρ του εστιατορίου του διάσημου σεφ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τουρίστες.

Σύμφωνα με όσα φαίνονται στο βίντεο που κατέγραψε θαμώνας με το κινητό του, ένας από τους υπαλλήλους ρίχνει ένα υγρό – πιθανόν νερό -, χωρίς ωστόσο να έχει φροντίσει προηγουμένως να απομακρύνει τον κόσμο και η φωτιά φουντώνει.

Η τουρίστρια από την Τσεχία, Κριστίνα Τρεσνάκοβα, τραυματίστηκε σοβαρά, όταν πήρε φωτιά το φόρεμά της. Η γυναίκα, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, φέρεται να είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο φίλος της, όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, έχει μικροεγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα του.

Στους τραυματίες συγκαταλέγεται και ένας Έλληνας τουρίστας, ο Αλέξανδρος Σεβέρης, ο οποίος βρισκόταν για μήνα του μέλιτος στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και ένας ακόμη τουρίστας. Οι τρεις από τους τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Sisli Etfal για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο τέταρτος μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του εστιατορίου.

Δείτε το video: