Η δήλωση του Chris Brown που πυροδότησε τις φήμες επανασύνδεσης με τη Rihanna

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η δήλωση του Chris Brown που πυροδότησε τις φήμες επανασύνδεσης με τη Rihanna

Όχι, δεν σου κάνουμε πλάκα

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο Chris Brown και η Rihanna χώρισαν, όμως ο rapper δεν σταμάτησε ποτέ να μιλάει για εκείνη και να την σκέφτεται. Μπορεί η τραγουδίστρια από τα Barbados από τότε να προχώρησε στη ζωή της (σ.σ μία περίπου σχέση με τον Drake και αργότερα με τον Jameel Hassan), όμως ο Chris φαίνεται πως δεν την ξεπέρασε ποτέ.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά μία δήλωση που έκανε πυροδότησε και φήμες για επανασύνδεση με την τραγουδίστρια. Και δεν θα στο κρύψουμε, πως αυτό μας σόκαρε κάπως. Και όχι γιατί δεν θέλουμε ο rapper να φτιάξει ξανά τη ζωή του, αλλά γιατί ο πρότερος βίος του και η συμπεριφορά του στην σχέση του με την Rihanna δεν ήταν και η καλύτερη.

Δες ακόμη: Απίστευτο: Η διάσημη ηθοποιός ποζάρει σοκαριστικά αδύνατη σε φωτογραφία που αναγκάστηκε να διαγράψει

chris brown rihanna ftr

Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο αυτό, όμως θυμάσαι σίγουρα τι ακριβώς έχει συμβεί μεταξύ τους. Ο ράπερ ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Hollywood Life ακόμη σκέφτεται πως θα καταλήξει μαζί της τελικά, ενώ δηλώνει, πως τη βρίσκει πιο sexy από κάθε άλλη φορά. Και αυτήν δε τη λες και αδιάφορη δήλωση.

Είναι αλήθεια πως η Rihanna έχει χάσει αρκετά κιλά και έχει ξαναβρεί τον παλιό καλό και sexy εαυτό της και της αξίζει ένα μπράβο γι’ αυτό. Ωστόσο δεν πιστεύουμε με τίποτα πως μετά από όσα συνέβησαν, θα γύριζε πίσω στον Chris Brown.

Δες και αυτό: Εντάξει! Η Rihanna έχασε τα περιττά κιλά και είναι και πάλι κορμάρα