Αυτή είναι η πιο αλλόκοτη και απρόσμενη είδηση που ακούσαμε για την Kendall Jenner

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι η πιο αλλόκοτη και απρόσμενη είδηση που ακούσαμε για την Kendall Jenner

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Η Kendall Jenner θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι το πιο χαμηλών τόνων άτομο της οικογένειας Kardashian, μιας και μας απασχολεί σχεδόν λιγότερο από όλα τα άλλα μέλη της. Εντάξει υπάρχει ένα θέμα περίεργο με τα ερωτικά της, όμως και πάλι δεν κάνει τόσο ντόρο, όσο υπόλοιπες. Όλα αυτά όμως μέχρι πριν από κάποιες ώρες που ακούσαμε την πιο απίθανη, αλλόκοτη και απρόσμενη είδηση για το άτομό της.

Σε ένα από τα επεισόδια του KUWTK το νεαρό μοντέλο ανέφερε πως δεν θέλει ένα μεγάλο και φασαριόζικο γάμο. Αντιθέτως όπως η ίδια ανέφερε στην hairstylist Jen Atkin, ο γάμος της θέλει να είναι γρήγορος, απλός και χωρίς πολλές φαμφάρες. «Προτιμώ να τρέξω στο δημαρχείο και να παντρευτώ στη στιγμή. Να είναι του στυλ, “οκ πάμε να το κάνουμε τώρα”».

Δες ακόμη: Εκτός εαυτού! Μετά την κλοπή των φωτογραφιών, ποιος είδε την Kendall Jenner και δεν τη φοβήθηκε

Η έκφραση «γάμο θέλω, τώρα τον θέλω» είναι ίσως η καταλληλότερη για να περιγράψει την κατάσταση της Kendall αυτήν τη στιγμή, που όπως όλα δείχνουν το τελευταίο διάστημα βγαίνει με τον αδερφό των Gigi και Bella Hadid, Anwar. Ακούς και εσύ τις γαμήλιες καμπάνες, γιατί εμάς ήδη ηχούν στα αυτιά μας. Μπορεί η 15η σεζόν του KUWTK να γυρίστηκε προτού εκείνη αρχίσει τα τρυφερά τετ-α-τετ με τον Anwar, όμως με την δήλωσή της αυτή μας απέδειξε, πως είναι ακόμη ρομαντική.

Οπότε μην παραξενευτείς αν ακούσεις για κανέναν γάμο προτού βγει το 2018.

Δες και αυτό: Απίστευτο: Η διάσημη ηθοποιός ποζάρει σοκαριστικά αδύνατη σε φωτογραφία που αναγκάστηκε να διαγράψει