3 ενδείξεις ότι η Katy Perry είναι έγκυος και ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον Orlando Bloom

3 ενδείξεις ότι η Katy Perry είναι έγκυος και ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον Orlando Bloom

Nαι, ναι, ήρθε η ώρα της Katy!

Τα πρόσφατα νέα, από την Daily Mail, θέλουν την Katy Perry να ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη για δεύτερη φορά, στο πλευρό του Orlando Bloom.
Εμείς, διακρίνουμε τουλάχιστον τρεις ενδείξεις πως ο γάμος ανάμεσα στον 41χρονο ηθοποιό και την 33χρονη Perry θα συμβεί σίγουρα και πως η τραγουδίστρια είναι ήδη έγκυος.

Α. Ο Bloom έχει κοιλίτσα:
Στις πρόσφατες φωτογραφίες, ο Bloom απολαμβάνει το μπάνιο του στη θάλασσα και βλέπουμε πως οι άλλοτε γραμμωμένοι κοιλιακοί του έχουν χαθεί και την θέση τους έχει πάρει μια πεταχτή κοιλίτσα. Και ξέρεις, τι λένε: Όταν η γυναίκα εγκυμονεί, βάζει κιλά και ο ευτυχισμένος μέλλοντας μπαμπάς.


https://www.instagram.com/p/BofH2K6hO8y/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading


Β. Το ζευγάρι πραγματοποίησε πρόσφατη την πρώτη επίσημη κοινή του εμφάνιση

Και γιατί να ρισκάρουν να εμφανιστούν δημόσια, αν δεν είναι σίγουροι και οι δυο πως αυτή τη φορά η σχέση θα προχωρήσει σοβαρά. Θυμίζουμε πως το ζευγάρι ήταν μαζί από το Γενάρη του 2016, προτού χωρίσουν το Φεβρουάριο του 2017 και εμφανιστούν πάλι μαζί τον περασμένο Απρίλιο του 2018.

Γ. Άτομο από το περιβάλλον του Bloom επιβεβαιώνει το γάμο!
Μιλώντας στο People, άνθρωπος στο περιβάλλον του Orlando επιβεβαιώνει πως ο Bloom και η Perry ετοιμάζουν γάμο ενώ ο ηθοποιός δεν έχει μεν αγοράσει δαχτυλίδι αλλά μιλούν ήδη για το μέλλον τους μαζί. Ο Bloom είχε μάλιστα αποκαλύψει πως η Perry θα γίνει μια άψογη σύζυγος και ο ίδιος θέλει να παντρευτεί ξανά.


https://www.instagram.com/p/BoTW-yUnjM8/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε ακόμα: Αυτή είναι η πιο αλλόκοτη και απρόσμενη είδηση που ακούσαμε για την Kendall Jenner
Ο Bloom έχει ήδη έναν γιο από το γάμο του με την Miranda Kerr.