Δεν φαντάζεσαι πώς είναι σήμερα η μικρή Αγγελικούλα του Dolce Vita

Έχει μεγαλώσει πάρα πολύ

Η Ντόλτσε Βίτα υπήρξε μία από τις αγαπημένες μας ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, τις οποίες βλέπουμε ακόμη και σήμερα στις επαναλήψεις με πολλή όρεξη. Ο Αντώνης και η Χριστίνα ήταν το top ζευγάρι εκείνης της δεκαετίας και η απόδειξη πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.

Το κορυφαίο ίσως επεισόδιο όμως, ήταν εκείνο που θα παντρευόταν η κόρη της Χριστίνας, η Ντορίτα, στο οποίο και έκανε την εμφάνιση της η Αγγελικούλα. Η ανιψιά της Ασπασίας, που θα γινόταν παρανυφάκι στον γάμο είχε ένα μόνο όνειρο τότε, να γίνει αναπληρωματική Μις Γιανγκ. Στα καλλιστεία μπορεί να μην πήγε ποτέ, όμως σήμερα η Μελίνα είναι μία πανέμορφη κοπέλα που έχει ακολουθήσει κι επαγγελματικά τον δρόμο της υποκριτικής.

Η 5χρονη Αγγελικούλα που μαρτύρησε, πως «η Χριστίνα θα παντρευτεί τον κουμπάρο» πλέον είναι 30 ετών και ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Εμείς τη βρήκαμε στο Instagram και σου τη δείχνουμε παρακάτω. Είναι αλήθεια πως έχει αλλάξει αρκετά από το 1995, όμως για εμάς θα είναι πάντα η Αγγελικούλα και η αναπληρωματική Μις Γιανγκ (και ας μην βγήκε ποτέ).

Δες τις φωτογραφίες της παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: «Σε αγάπησα πολύ»: Η εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού στο Instagram

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ