Συγκινεί ο Affleck στην αποκάλυψη της μάχης που δίνει με τον αλκοολισμό

Πατούλια Κατερίνα
Συγκινεί ο Affleck στην αποκάλυψη της μάχης που δίνει με τον αλκοολισμό

Συγκινεί ο Affleck στην αποκάλυψη της μάχης που δίνει 

O Βen Affleck, ο 46χρονος πάλαι ποτέ γόης του Hollywood σπάει τη σιωπή του και με ένα post στο Instagram, συγκινεί με όσα γράφει για το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει καθώς και τον σαρανταήμερο εγκλεισμό του σε κλινική αποτοξίνωσης.

«Την εβδομάδα αυτή ολοκλήρωσα τη διαμονή μου, που κράτησε 40 ημέρες σε κέντρο απεξάρτησης στο οποίο θα συνεχίσω να λαμβάνω φροντίδα ως ασθενής και έξω από αυτήν.
Η υποστήριξη που έλαβα από την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους φανς μου, σημαίνει για μένα περισσότερα από όσα μπορώ να πω. Μου έδωσε δύναμη και με στήριξε για να μιλήσω και σε άλλους για την ασθένειά μου.

Η μάχη με την εξάρτηση είναι μια μακροχρόνια και δύσκολη διαδικασία. Εξαιτίας αυτού, κανείς δεν είναι πλήρως θεραπευμένος. Είναι μια διαδικασία που πρέπει να αφιερωθείς σε αυτήν. Πολλοί άνθρωποι έχουν μιλήσει στα κοινωνικά δίκτυα για το δικό τους ταξίδι κόντρα στις εξαρτήσεις. Θέλω να πω ευχαριστώ στους ανθρώπους αυτούς. Η δύναμή σας με ενέπνευσε και με στήριξε με τρόπους που ούτε μπορούσα να φανταστώ. Με βοηθάει να ξέρω ότι δεν είμαι μόνος.

Έπρεπε να υπενθυμίζω στον εαυτό μου πως το να ζητάς βοήθεια όταν έχεις ένα πρόβλημα, είναι δείγμα κουράγιου κι όχι αδυναμίας ή αποτυχίας. Έχω αποδεχτεί την κατάσταση και συνεχίζω να επιτρέπω στον εαυτό μου να δέχεται την βοήθεια τόσων ανθρώπων στους οποίους χρωστώ ευγνωμοσύνη επειδή είναι εκεί για εμένα. Ελπίζω, στη συνέχεια, να γίνω κι εγώ ένα παράδειγμα για εκείνους που παλεύουν».

Ήταν τέλη Αυγούστου, όταν ο Affleck μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση στο κέντρο απεξάρτησης από την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner.


https://www.instagram.com/p/BohgO4KAAz5/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

dsa