Το μυστικό Σαββατοκύριακο της Δέσποινας Βανδή στη Μάνη

Το μυστικό Σαββατοκύριακο της Δέσποινας Βανδή στη Μάνη

«Άλλος για τη βάρκα μου»; ακούστηκε να φωνάζει η Δέσποινα

Σε συνθήκες πλήρους μυστικότητας πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο στην ευρύτερη περιοχή της Μονεμβασιάς, τα γυρίσματα της νέας εκπομπής του Open, με πρωταγωνιστές την Δέσποινα Βανδή και τον Βαγγέλη Δρίσκα.

Παρ' ότι οι συνεργάτες τους δήλωσαν ότι πρόκειται απλά για "έναν πιλότο" (δηλ. δοκιμαστικό εκπομπής), δεν δυσκολευτήκαμε να αναγνωρίσουμε την αγαπημένη τραγουδίστρια που αρμένιζε πάνω στο καΐκι τον κόλπο του Γέρακα στη Λακωνία, ενώ το γύρισμα κατέγραφε κάμερα drone.

Μάλιστα, η ίδια ακούστηκε να φωνάζει από μακριά προς τους συνεργάτες της "Άλλος για τη βάρκα μου", παραπέμποντας στη θρυλική ατάκα της Αλίκης Βουγιουκλάκη, από τη Μανταλένα.

Διάβασε ακόμα: Μαριέττα Χρουσαλά & Maria Menounos σε απολαυστικές στιγμές στο γάμο στον Άκοβο Αρκαδίας

Την προηγούμενη μέρα, Σάββατο, το συνεργείο είχε καταλύσει σε exclusive ξενοδοχείο της περιοχής , όπου διέμεινε σε μια από τις πριβέ βίλες του συγκροτήματος και έκανε γυρίσματα με τον γλυκύτατο σεφ στην κεντρική αυλή του.

Για κάποιο λόγο, μετά το τέλος των γυρισμάτων, ο γνωστός παρουσιαστής του Masterclass, παρά την εμπειρία του από το "Κάθε Μέρα Σεφ", έδειχνε αρκετά ανήσυχος και προβληματισμένος.

Είναι άραγε το άγχος του ξεκινήματος, ή μήπως κάτι πιο βαθύ που τον ανησυχεί;
Αργά ή γρήγορα, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί κι ελπίζουμε να την απολαύσουμε όλοι μαζί στον αέρα. Δες τις φωτογραφίες παρακάτω