Αποκάλυψη μεγατόνων από την Kylie Jenner. Δεν φαντάζεσαι τι είπε!

Αποκάλυψη μεγατόνων από την Kylie Jenner. Δεν φαντάζεσαι τι είπε!

Μήπως μας ετοιμάζει κάποια έκπληξη;

Την προηγούμενη εβδομάδα η Stormi Jenner Webster συμπλήρωσε 8 μήνες ζωής και μόλις πριν από μερικές ώρες η μαμά της Kylie, το γιόρτασε ανεβάζοντας, μια σειρά από φωτογραφίες, τις οποίες πραγματικά λατρέψαμε και αλήθεια θα αγαπήσεις κι εσύ. Η μικρούλα Stormi, έχει μεγαλώσει αρκετά και κάνει πια και τα πρώτα της βήματα.

Η 21χρονη reality star μάλιστα ανέβασε στο προφίλ της στο Snapchat, ένα βιντεάκι που αγκαλιάζει και φιλάει την κόρη της και είναι σίγουρα η καλύτερη στιγμή της ημέρας. Ωστόσο εμείς θέλουμε να σταθούμε σε μία αποκάλυψη –μεγατόνων θα λέγαμε- σε ένα παιχνίδι ερωτοαπαντήσεων με την φίλη της Jordyn στο Snapchat.

Η ερώτηση που της τέθηκε ήταν αν θέλει να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδάκι με την ίδια να απαντάει φυσικά θετικά σε αυτό: «Θέλω δεύτερο παιδάκι, αλλά δεν είμαι απόλυτα έτοιμη αυτήν τη στιγμή. Δεν ξέρω πότε θα είμαι, αλλά μόλις αυτό συμβεί, τότε θα μοιραστώ μαζί σας περισσότερες πληροφορίες».

Επίσης η Kylie Jenner, μέσα από το ίδιο παιχνίδι, αποκάλυψε πως η επιθυμία της είναι να αποκτήσει ένα κοριτσάκι, χωρίς ωστόσο να έχει βρει ακόμη το όνομα που θα της δώσει. Κάποια βιασύνη διακρίνουμε παρ’ όλα αυτά, θεωρείς πως ίσως μας κρύβει κάποιο ευχάριστο νέο;

Δες ακόμη: Είναι αυτή η φωτογραφία με την οποία η Αθηνά Οικονομάκου μας πρόδωσε τον 1ο της γάμο;