Brangelina: Αυτό είναι το μόνο άτομο που έχει πάρει πολύ βαριά το διαζύγιο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Brangelina: Αυτό είναι το μόνο άτομο που έχει πάρει πολύ βαριά το διαζύγιο

Και στεναχωριόμαστε πολύ

Η κατάσταση ανάμεσα στην Angelina Jolie και τον Brad Pitt έχει λάβει πια τρομερές διαστάσεις και γίνεται ολοένα και χειρότερη. Κάποιο συγκεκριμένο άτομο όμως δεν το έχει πάρει και πολύ καλά. Και το άτομο αυτό, βρίσκεται φυσικά μέσα στην «οικογένεια» του πρώην ζευγαριού.

Αναφερόμαστε στη 12χρονη κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt, Shiloh, η οποία σύμφωνα με το περιοδικό Star, έχει πάρει τον χωρισμό ανάμεσα στους γονείς της πολύ άσχημα. «Είναι η πιο ευαίσθητη από τα έξι τους παιδιά και αναμφίβολα είναι αυτή που έχει στεναχωρηθεί και έχει απογοητευτεί περισσότερο από όλους με το διαζύγιο», αναφέρει στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού ένας οικογενειακός φίλος.

Δες ακόμη: Κανένας χωρισμός: Το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, μετά τις πρόσφατες φήμες

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που οι γονείς της χώρισαν και ακόμη δυσκολεύεται να το διαχειριστεί. Ο Brad και η Angie λένε συνεχώς, πως αυτό που θέλουν είναι ό,τι είναι καλύτερο για τα παιδιά τους, αλλά είναι και οι δύο πολύ πεισματάρηδες για να αφήσουν τα μικρά πράγματα ασχολίαστα.

Μάλιστα μία ακόμη πηγή ανέφερε πως η Shiloh κατά διαστήματα δεν φέρεται πολύ καλά στα αδέρφια της, ενώ πριν από περίπου δύο μήνες, έφυγε από το σπίτι της και επέστρεψε, μετά από πολλές ώρες χωρίς να την καταλάβει κανείς. Έχει γίνει πολύ οξύθυμη, τσακώνεται συνεχώς με τα αδέρφια της, ενώ υπάρχουν φορές που αρνείται τελείως να μιλήσει στον μπαμπά της, όταν εκείνος παίρνει τηλέφωνο.

Ελπίζουμε το πρώην ζευγάρι να αναλάβει δράση σύντομα, προτού η κατάσταση της Shiloh ξεφύγει εντελώς.

Διάβασε και αυτό: Η Angelina Jolie έχει νέο σύντροφο! Ο πασίγνωστος ηθοποιός που της έκλεψε την καρδιά είναι αυτός!