Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το πρώτο Instagram story της και δεν ήταν από τον γάμο

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το πρώτο Instagram story της και δεν ήταν από τον γάμο

Αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτό

Το Σάββατο που μας πέρασε η Αθηνά Οικονομάκου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο σε μία πολύ όμορφη και ρομαντική τελετή σε ένα μικρό ξωκκλήσι που βρίσκεται μέσα στην Κιβωτό, στην περιοχή Ορνός της Μυκόνου.

Αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς έδωσαν το παρών στον λαμπερό γάμο και το ζευγάρι έδειχνε πιο ερωτευμένο και αγαπημένο από κάθε άλλη φορά. Δύο εικοσιτετράωρα περίπου μετά τον γάμο τους, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το πρώτο της story στο Instagram, το οποίο όμως δεν είχε καμία σύνδεση με το γαμήλιο event.

Στην φωτογραφία αυτή, απαθανατιζόταν ο γιος της ηθοποιού, Μάξιμος και μία –περίπου- κατάθεση ψυχής της Αθηνάς. Το μικρό χεράκι του Μάξιμου, ο οποίος είναι πλέον 7 μηνών, ξεπρόβαλλε από ένα γκρι κουβερτάκι και η ηθοποιός έγραψε με μεγάλα κεφαλαία γράμματα: «Η ζωή μου όλη», δίπλα στο hashtag #BabyMaximos.

Και αν νόμιζες πως τελικά δεν θα κάνει καμία ανάρτηση από τον γάμο της, γελάστηκες. Πριν από λίγη ώρα η Αθηνά ανέβασε στο προφίλ της μία από τις πιο ωραίες φωτογραφίες του γάμου της. Το ζευγάρι ήταν αγκαλιά και έδινε ένα τρυφερό φιλί, κάτω από τον ουρανό της Μυκόνου, ο οποίος είχε γεμίσει πυροτεχνήματα.

Δες και τις δύο φωτογραφίες της στη gallery.

Δες και αυτό: Είναι αυτή η φωτογραφία με την οποία η Αθηνά Οικονομάκου μας πρόδωσε τον 1ο της γάμο;