Τι συμβαίνει με το σώμα της Kendall Jenner; Οι ανησυχητικές φωτογραφίες και τα σχόλια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι συμβαίνει με το σώμα της Kendall Jenner; Οι ανησυχητικές φωτογραφίες και τα σχόλια

Βλέπεις κι εσύ αυτό που βλέπουμε;

Η Kendall Jenner είναι ίσως ένα από τα πιο χαμηλών τόνων μέλη της οικογένειας Kardashian/Jenner, και αυτή που μας απασχολεί λιγότερο στα social media σε σχέση με τις αδερφές της. Ενίοτε σου βγάζει και αυτό το συναίσθημα της bitch, και σε απωθεί ακόμη περισσότερο (μιλάμε πάντα για τον χαρακτήρα της). Όσον αφορά στην εξωτερική της εμφάνιση, είναι φυσικά υπέροχη, απλά η πρόσφατη εμφάνισή της, μας προβλημάτισε κάπως.

Βλέπεις κι εσύ πόσο έχει αδυνατίσει η 22χρονη reality star και μοντέλο ή μόνο εμείς παρατηρήσαμε την μικροσκοπική μέση της, στην τελευταία εμφάνισή της; Στις 6 Οκτώβρη η Kendall Jenner έδωσε το παρών σε ένα event στο Los Angeles φορώντας ένα μίνι γαλάζιο φόρεμα Philosophy di Lorenzo Serafini και το μάτι μας έπεσε επάνω στην τρομερά αδύνατη μέση της.


https://www.instagram.com/p/Bos8-WVhSps/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Πρόσφατα η Kim μας αποκάλυψε στους πόσους πόντους έχει φτάσει πλέον τη μέση της, όμως η Kendall σε αυτή τη φωτογραφία –αλλά και σε κάποιες άλλες στο Instagram της- είναι στα όρια της ανορεξίας. Θα μπορούσαμε να πούμε πως έφταιγε ίσως το φόρεμά της, που είχε κορσέ γι’ αυτό το αποτέλεσμα, όμως και στις αντίστοιχες φωτογραφίες της με μαγιό, η μέση της ήταν εξίσου μικροσκοπική.


https://www.instagram.com/p/BojtpA0gsvO/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Δεν ξέρουμε με σιγουριά αν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας ή έχει επιδιώξει η ίδια αυτήν την αλλαγή στο σώμα της, όμως υπήρξαν αρκετά σχόλια, στα οποία η ανησυχία ήταν εμφανής. Kendall, μην αδυνατίσεις άλλο, για το θεό δηλαδή.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Αυτή είναι η πιο αλλόκοτη και απρόσμενη είδηση που ακούσαμε για την Kendall Jenner