Προβλήματα στον Παράδεισο; Λίγο μετά το γάμο η ζήλια επισκίασε το διάσημο ζευγάρι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Προβλήματα στον Παράδεισο; Λίγο μετά το γάμο η ζήλια επισκίασε το διάσημο ζευγάρι

Τι συνέβη λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο;

Μόλις μερικές εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που η διάσημη ηθοποιός και ο επί χρόνια σύντροφός της αποφάσισαν να παντρευτούν και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Μπορεί η τελετή να έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και μόνο με αγαπημένους φίλους και συγγενείς, όμως κυκλοφόρησαν και μερικές φωτογραφίες από εκείνη την ευτυχισμένη μέρα του ζευγαριού.

Πριν καλά καλά περάσει ένας μήνας από τον γάμο τους όμως τα μαύρα σύννεφα επισκίασαν το ζευγάρι και η ζήλια έκανε κιόλας την εμφάνιση της. Ο λόγος για τη Gwyneth Paltrow και τον Brad Falchuk, οι οποίοι λίγο καιρό μετά τον γάμο τους φαίνεται πως αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα. Και όχι τόσο η ηθοποιός, όσο ο σύντροφός της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει αρχίσει να ζηλεύει τη σχέση της συζύγου του με τον συμπρωταγωνιστή της, Robert Downey Jr.


https://www.instagram.com/p/Bhon17Xnhnu/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Το «ειδύλλιο» ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς, ξεκίνησε από την πρώτη ταινία του Iron Man το 2008 που η Pepper Pots και ο Tony Stark ερωτεύονται και κρατάει μέχρι και τώρα και καταλήγει σε μία πάρα πολύ δυνατή και ισχυρή φιλία. Ο Brad όμως έχει αρχίσει να αισθάνεται πολύ άβολα με όλη αυτήν την κατάσταση και τον ενοχλεί πολύ η τόσο στενή σχέση της συζύγου του με τον ηθοποιό.


https://www.instagram.com/p/Bnt6PINHh9d/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Πιστεύεις πως μπορεί αυτό να του στοιχίσει κάτι μελλοντικά και να τους δημιουργήσει κάποιο σημαντικό πρόβλημα στον γάμο τους;

Δες ακόμη: Απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Amal Clooney