Η Gwyneth Paltrow παντρεύτηκε και αυτή είναι η πρώτη της φωτογραφία στα social media

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Gwyneth Paltrow παντρεύτηκε και αυτή είναι η πρώτη της φωτογραφία στα social media

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Την Παρασκευή που μας πέρασε, μάθαμε πως η Gwyneth Paltrow και ο Brad Falchuk θα παντρευόντουσαν αυτό το Σαββατοκύριακο, σε μία ιδιαίτερη και πριβέ τελετή στο Hamptons. Δεν γνωρίζαμε όμως ποια από τις δύο ημέρες συγκεκριμένα, ούτε την ακριβή ώρα και τους καλεσμένους τους. Τελικά ο γάμος του ζευγαριού έγινε το Σάββατο και σε αυτόν παρευρέθηκαν 50 άτομα, φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκαν οι Robert Downey Jr., Jerry Seinfeld, Steven Spielberg και Cameron Diaz μαζί με το σύζυγό της Benji Madden. Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος, τόσο για την Gwyneth Paltrow, όσο και για τον Brad, οι οποίοι είναι ζευγάρι από το 2010. Στον γάμο της ηθοποιού ωστόσο δεν παρευρέθηκε ο πρώην σύζυγός της, Chris Martin, ο οποίος είχε συναυλία στη Νέα Υόρκη, στο Global Citizen Festival.

Δες και αυτό: Νόμιζε θα μας ξεφύγει; Η διάσημη ηθοποιός παντρεύεται τον καλό της αυτό το Σαββατοκύριακο

Η 46χρονη ηθοποιός ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram account της μετά τον γάμο της με τον Brad και κάπως έτσι επιβεβαίωσε και το γεγονός. Η φωτογραφία απεικόνιζε το χέρι της ηθοποιού και του καλού της, όπου φαινόταν και οι βέρες τους. Μάλιστα σε ερώτηση για το αν σκοπεύουν να αποκτήσουν παιδιά, η ηθοποιός απάντησε: «Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος και για τους δυο μας. Κανένας από τους δυο μας δεν θέλει παιδιά τώρα. Είμαστε ακριβώς στην ίδια θέση».

Δες τη φωτογραφία της παρακάτω στη gallery.

Διάβασε ακόμη: