Η Amal Clooney στην Ελλάδα! Δες τις φωτογραφίες της

Η Amal Clooney στην Ελλάδα! Δες τις φωτογραφίες της

Πολύ θα θέλαμε να τη συναντήσουμε

Η Amal Clooney είναι μία από τις stars του Hollywood που θαυμάζουμε και λατρεύουμε, και ίσως ζηλεύουμε κιόλας λίγο που έχει παντρευτεί τον George Clooney. Βλέπεις ήταν η γυναίκα που του κέντρισε το ενδιαφέρον και παντρεύτηκε και έπαψε να βρίσκεται εδώ και μερικά χρόνια στο club των εργένηδων. Καταλαβαίνεις, πως αυτό ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για κάθε φαν του εκεί έξω.

Επιστρέφοντας στην Amal, θέλουμε να αναφερθούμε σε εκείνη την επίσκεψη που έκανε πριν από τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και που δυστυχώς δεν καταφέραμε να τη συναντήσουμε. Η γνωστή δικηγόρος και σύζυγος George, επισκέφθηκε τότε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, το οποίο σήμερα με ένα throwback στο Instagram account μας θύμισε εκείνη την επίσκεψή της.

Τι σημασία έχει που δεν είναι Πέμπτη και οι Κυριακές δεν είναι η κατάλληλη μέρα για το throwback (εκ του tbt –throwback Thursday-), το Varoulko Seaside και ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου την υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και είμαστε σίγουρες πως κι εκείνη έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από την ελληνική κουζίνα.

Όπως θα δεις κι εσύ στις φωτογραφίες παρακάτω το χαμόγελό της ήταν μεγάλο και πλατύ και ξέρουμε γιατί. Η Ελλάδα είναι μία από τις πι όμορφες χώρες της Ευρώπης και το ότι την προτιμούν χρόνια τώρα τόσοι stars του Hollywood είναι η απόδειξη. Η Amal μάλιστα φεύγοντας από το εστιατόριο έστειλε και το δικό της ευχαριστήριο μήνυμα, γράφοντας: «Αγαπημένο προσωπικό του Varoulko, σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα και το υπέροχο γεύμα».

Κρίμα που δεν ήμασταν εκεί να της ζητήσουμε ένα αυτόγραφο.

Δες και αυτό: Απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Amal Clooney

Photo credits: Varoulko Seaside