Kate Middleton και πρίγκιπας William μιλούν, πρώτη φορά, για την εγκυμοσύνη της Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kate Middleton και πρίγκιπας William μιλούν, πρώτη φορά, για την εγκυμοσύνη της Meghan Markle

Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας έρχεται

Το 2018 φαίνεται πως ήταν η καλύτερη χρονιά για τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle, οι οποίοι πέντε μήνες μετά τον γάμο τους, περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Δούκισσα του Sussex διανύει την δωδέκατη εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και την Άνοιξη του 2019 θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι της.

Τα στοιχήματα για το φύλο του μωρού ήδη έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και εμείς απλά μένουμε στην αναμονή και περιμένουμε να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Ο Harry και η Meghan δεν έχουν κάνει ακόμη κάποια δημόσια δήλωση σχετικά με τα ευχάριστα νέα, έχουμε όμως την αντίδραση του William και της Kate Middleton στην είδηση αυτή.

Διάβασε ακόμη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Meghan Markle! Η ανακοίνωση από το παλάτι επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη

Οι δυο τους δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με αυτό, το Παλάτι επιβεβαιώνει όμως, πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είναι πανευτυχείς και πολύ χαρούμενοι που ο Harry και η Meghan θα γίνουν γονείς. Το Παλάτι ανέφερε επίσης πως η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, ενθουσιάστηκαν πολύ στο άκουσμα της είδησης.

Δες ακόμη: Αποκάλυψη: Το παράδοξο με το μωρό της Meghan και του Harry και τι σημαίνει αυτό για την οικογένεια

Κεντρική φωτογραφία: kensingtonroyal