GNTM: To απίστευτο κράξιμο των κοριτσιών και τα φαρμακερά σχόλια στο Twitter

GNTM: To απίστευτο κράξιμο των κοριτσιών και τα φαρμακερά σχόλια στο Twitter

Eπιτέλους... η τηλεόραση που θέλουμε

Γεμάτο με εντάσεις, ξαφνικές αποχωρήσεις και καυγάδες ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model. Αρχικά κι ενώ φτάσαμε στο σπίτι που θα φιλοξενήσει τα επίδοξα μοντέλα, ο Δημήτρης Σκουλός ανακοίνωσε πως θα υπάρξει ακόμα μια διαδικασία φωτογράφησης polaroid. Έτσι, η Βασιλική Καρρά και η Τζίνα Χανιωτάκη έφτασαν στην πηγή και δεν ήπιαν νερό.

Λίγο αργότερα και πριν την πρώτη δοκιμασία, η Αντζελίνα Γεωργίου αποχώρησε μιας και δεν άντεξε την πίεση μέσα στο σπίτι και τις έριδες με τα άλλα κορίτσια.



Εν τω μεταξύ, αμέσως μετά την είσοδό τους στο σπίτι, οι κοπέλες μονομάχησαν για τα κρεβάτια αλλά και για τις κουβέρτες. Βέβαια, η πρώτη κλίκα του παιχνιδιού φάνηκε και είναι η εξής τριάδα: Εύη Ιωαννίδου, Μικαέλα Φωτιάδη και Μέγκι Ndrio. Το Twitter οργίασε με τις τρεις κοπέλες, αποκαλώντας τες Mean Girls Ελλάδος!

Διάβασε ακόμα: Kate Middleton και πρίγκιπας William μιλούν, πρώτη φορά, για την εγκυμοσύνη της Meghan Markle

Φυσικά, η βραδιά ολοκληρώθηκε με την πρώτη δοκιμασία των κοριτσιών, που έπρεπε να ποζάρουν με κορμάκι και κοσμήματα μέσα σε μια μπανιέρα με κρύο νερό στο φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη. H Σοφία Ζαχαριάδου ήταν η νικήτρια του πρώτου φωτογραφικού διαγωνισμού και φυσικά, βγήκαν τα... μαχαίρια πίσω από την πλάτη της!



Δες μερικά από τα σχόλια στο Twitter