Η πρώτη φωτογραφία της πριγκίπισσας Ευγενίας στο Instagram, ήταν απλά υπέροχη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώτη φωτογραφία της πριγκίπισσας Ευγενίας στο Instagram, ήταν απλά υπέροχη

Μα δες πόσο όμορφη είναι

Πριν από τέσσερις ημέρες η πριγκίπισσα Ευγενία ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Jack Brooksbank, σε μία παραμυθένια και πολύ όμορφη τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor, εκεί όπου τον Μάιο και ο Harry παντρεύτηκε την εγκυμονούσα Meghan.

Όλα ήταν πολύ όμορφα και οι στιγμές που μας χάρισαν τα παιδιά των royal ήταν απλά εκπληκτικές. Την ίδια μέρα μάλιστα ο Harry και η Meghan ανακοίνωσαν στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, πως σύντομα θα γίνουν γονείς. Λίγες ημέρες μετά τον δεύτερο royal γάμο της χρονιάς η πριγκίπισσα Ευγενία ανέβασε στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία.

Δες ακόμη: Η πριγκίπισσα Ευγενία δεν έκρυψε την τεράστια ουλή στην πλάτη της κι ο κόσμος έχει άποψη γι' αυτό

Μέσα σε ένα δωμάτιο του Παλατιού περιτριγυρισμένοι εκείνη και ο Jack από τα παρανυφάκια, ο Alex Bramall έβγαλε την πιο όμορφη φωτογραφία τους με την Ευγενία να γράφει στη λεζάντα: «Ο Jack κι εγώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στο να κάνουν αυτήν την ημέρα μας τόσο όμορφη, αλλά και για όλες τις υπέροχες ευχές σας. Ξεκινήσαμε τη ζωή μας ως παντρεμένοι γελώντας μαζί».

Δες τη φωτογραφία τους παρακάτω.

Δες ακόμη: Το βραβείο για την καλύτερη γκριμάτσα της χρονιάς ανήκει στην πριγκίπισσα Charlotte

Κεντρική φωτογραφία: The Royal Family Instagram