GNTM: Αυτή η φωτογραφία έχει κάτι αλλόκοτο που κανείς δεν έχει δει

GNTM: Αυτή η φωτογραφία έχει κάτι αλλόκοτο που κανείς δεν έχει δει

Εσύ μήπως το είδες;

Το Greece’s Next Top Model έχει γίνει πια η αγαπημένη μας συνήθεια και δεν σηκωνόμαστε λεπτό από τον καναπέ μας τις Δευτέρες και τις Τρίτες. Εντάξει μόνο στις διαφημίσεις για να πιούμε μια σταλιά νερό κι εμείς. Το reality μόδας έχει ξεκινήσει πια για τα καλά και έχουν ήδη δημιουργηθεί και οι πρώτες κλίκες.

Ωστόσο κοιτάζοντας τις φωτογραφίες στο Instagram account του GNTM πέσαμε πάνω σε μια, την οποία κοιτούσαμε και ξανακοιτούσαμε, γιατί ήμασταν σίγουρες πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Υπήρχε κάτι περίεργο και αλλόκοτο και τελικά το εντοπίσαμε.

Διάβασε και αυτό: Έχει ήδη βρει το #GNTM την «Άσπα Τσίνα» του;

Πες μας λίγο, βλέπεις κι εσύ πως η Βίκυ Καγιά σε αυτήν τη φωτογραφία φοράει δύο διαφορετικά παπούτσια; Στο δεξί πόδι φαίνεται ξεκάθαρα ένα ασημί μποτάκι, ενώ στο αριστερό που ακουμπά στο σκαμπό φαίνεται να φοράει ένα πέδιλο. Κι ενώ θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πως απλά το μποτάκι αυτό έχει κάποιο άνοιγμα, θα δεις κι εσύ πως το αριστερό παπούτσι έχει και μπαρέτα, άρα πρόκειται για κάποιο πέδιλο.


https://www.instagram.com/p/BouQ9QYD5KI/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Το βλέπεις κι εσύ ή εμάς τα μάτια μας μας παίζουν παιχνίδια; Τι περίεργο συνέβη στη Βίκυ και βγήκε με δύο διαφορετικά παπούτσια;

Δες ακόμη: Ξέρουμε ποια είναι η νικήτρια του Greece's Next Top και σου την παρουσιάζουμε