Οι πρώτες δηλώσεις της Meghan Markle για την εγκυμοσύνη της είναι γεγονός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι πρώτες δηλώσεις της Meghan Markle για την εγκυμοσύνη της είναι γεγονός

Τι είπε η Δούκισσα του Sussex;

Η εβδομάδα αυτή ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, τόσο για εμάς, όσο και για τη Meghan Markle με τον Harry, που όπως μας ανακοίνωσε το Παλάτι, την Άνοιξη του 2019, θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Η πρώτη εμφάνιση της Δούκισσας του Sussex με φουσκωμένη την κοιλίτσα στην Αυστραλία έγινε, όμως δεν είχαμε ακούσει ακόμη τι είχε να πει εκείνη και ο Harry για τον ερχομό του νέου μέλους.

Μετά τον William και την Kate Middleton και την αδερφή της, Samantha Markle, σειρά είχε η Meghan να μιλήσει και να πεις πως αισθάνεται που θα γίνει μαμά. Όπως ανέφερε λοιπόν η 37χρονη, εκείνη και ο Harry ανυπομονούν να γίνουν γονείς και ξεκαθάρισαν λέγοντας: «Είμαστε έτοιμοι! Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μπούμε κι εμείς σε αυτό το κλαμπ».

Δες και αυτό: Όλοι μιλούν για θαύμα και γι' αυτό ευθύνεται η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry!

Ο Harry και η Meghan δημιούργησαν τρελές και ξέφρενες αντιδράσεις ανακοινώνοντας πως θα αποκτήσουν μωράκι λίγες ώρες αφού προσγειώθηκαν στην Αυστραλία. Στην οικογένεια τους και στη βασίλισσα Ελισσάβετ το ανακοίνωσαν πριν αποχωρήσουν για το ταξίδι τους, στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας.

Ο πρίγκιπας με τη σειρά του, είπε στους παρευρισκόμενους: «Σας ευχαριστούμε για το απίστευτα θερμό καλωσόρισμα και για την ευκαιρία να γνωρίσουμε τόσο κόσμο. Και επίσης δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο μέρος από αυτό, για να ανακοινώσουμε τον ερχομό του μωρού μας, είτε είναι αγόρι, είτε κορίτσι».

Το φύλο άραγε θα το μάθουμε σύντομα ή μόλις αυτό γεννηθεί;

Διάβασε ακόμη: Η δήλωση της Samantha Markle για την εγκυμοσύνη της αδερφής της, δεν είναι αυτή που περίμενες