Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry διάλεξαν ήδη όνομα για το μωράκι τους;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry διάλεξαν ήδη όνομα για το μωράκι τους;

Μετά το φύλο έρχεται και το όνομα

Μόλις εχθές μάθαμε τις προβλέψεις για το φύλο του μωρού που περιμένει η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, με τις απόψεις να διίστανται κάπως. Τα στοιχήματα την θέλουν να περιμένει αγόρι και η γάτα μέντιουμ της Βρετανίας, τη θέλουν να περιμένει κοριτσάκι. Και πριν καλά καλά ξεκαθαρίσει αυτό, έχουμε καινούργια είδηση, η οποία σχετίζεται με το όνομα του μωρού.

Διάβασε ακόμη: Η Meghan Markle έχει μία αδυναμία και επιτέλους την αποκάλυψε δημοσίως!

Η Meghan και ο Harry αποκάλυψαν πως έχουν άπειρες προτάσεις για το όνομα του μωρού τους, όμως δεν μας έδωσαν κάποιο ειδικότερο στοιχείο. Το CNN μεταφέρει πως ένα 12χρονο αγόρι που ονομάζεται Charlie Wolf, ρώτησε το ζευγάρι εάν έχουν βρει πιθανά ονόματα για το μωράκι τους, με τη Δούκισσα του Sussex να απαντά: «Έχουμε μία μεγάλη λίστα με ονόματα που μας έχει προτείνει αρκετός κόσμος. Θα καθίσουμε να της ρίξουμε μία ματιά και ίσως η απόφαση βγει μέσα από αυτήν τη λίστα».

Η Δούκισσα του Sussex απάντησε στην ερώτηση με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην αποκαλυφθεί ή πει καταλάθος το φύλο του μωρού και κάπου εδώ συνειδητοποιούμε, πως δεν υπάρχει περίπτωση να το μάθουμε πριν από τη γέννηση του.

Δες και αυτό: Αυτή είναι η πιο αστεία στιγμή του πρίγκιπα Harry ever και η Meghan δε σταματά να γελάει!

Κεντρική φωτογραφία: AP Images