Έξω φρενών η Kendall Jenner! Η αποκάλυψη που έβαλε τη ζωή της σε κίνδυνο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξω φρενών η Kendall Jenner! Η αποκάλυψη που έβαλε τη ζωή της σε κίνδυνο

Όπως δεν την έχεις δει ξανά

Η Kendall Jenner διανύει ίσως την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή της αυτήν τη στιγμή και η αποκάλυψη που βγήκε στο φως, έθεσε τη ζωή της σε τρομερό κίνδυνο. Είναι τόσο έξαλλη, που άρχισε να κατακεραυνώνει τα ξένα μέσα ενημέρωσης, σχετικά με τα όσα γράφουν για εκείνη και για το που μένει.

Το τελευταίο διάστημα το νεαρό μοντέλο είχε έναν ενοχλητικό τύπο, ο οποίος παρακολουθούσε συνεχώς το σπίτι της και το TMZ, κάνοντας αναφορά στο θέμα αυτό δημοσίευσε και την τοποθεσία του σπιτιού της, την οποία μπορούσε πια να τη δει ο καθένας. Και η κίνηση αυτή δεν έκανε έξαλλη μόνο την Kendall, ο οποία «επιτέθηκε» στο site, αλλά και πολλούς ανθρώπους που σχολίασαν αρνητικά αυτήν την κίνηση του εν λόγω site.

«Και πως νομίζετε παιδιά πως αυτοί οι τρομακτικοί άνθρωποι γνωρίζουν που ακριβώς είναι το σπίτι μου; Επειδή δημοσιεύετε όχι μόνο φωτογραφίες, αλλά και την τοποθεσία μου. Και αυτό είναι τρομερά επικίνδυνο. Δεν είναι αυτό η μία ίντσα ιδιωτικότητας που μας ανήκει;», έγραψε η Kendall στο tweet του ΤΜΖ και συνέχισε:

«Γνωρίζω πως έχω υπογράψει για κάποια πράγματα, αλλά όταν αποκαλύπτεις την ακριβή τοποθεσία που μένω, τότε εσύ είσαι αυτός που βάζεις τη ζωή μου σε κίνδυνο. Το σπίτι σου είναι ο ασφαλής παράδεισός σου, όμως για εμένα χάρη σε site σαν κι εσάς, το σπίτι μου είναι ένα τίποτα. Θα έπρεπε να ντρέπεστε».

Την απάντησή της στα social media, κοινοποίησε στα stories της στο Instagram και η Kylie Jenner, γράφοντας: «Θα έπρεπε να υπάρχουν και κάποια όρια, όταν ανεβάζετε τα σπίτια μας και την τοποθεσία μας».

Δες τις φωτογραφίες στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Τι συμβαίνει με το σώμα της Kendall Jenner; Οι ανησυχητικές φωτογραφίες και τα σχόλια