Η 54χρονη καλλονή star μόλις μας αποκάλυψε το μυστικό της για υπέροχο σώμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η 54χρονη καλλονή star μόλις μας αποκάλυψε το μυστικό της για υπέροχο σώμα

Και αν κρίνουμε από το δικό της, σίγουρα κάτι θα ξέρει

Η εκπληκτική φυσική της κατάσταση και το τρομερό κορμί της, της χάρισαν το παρατσούκλι «The body». Και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η star μας αποκάλυψε ποιο ακριβώς είναι το μυστικό της για να διατηρεί αυτό το σώμα καλλίγραμμο και αψεγάδιαστο. Η 54χρονη καλλονή ανέβασε στο Instagram account της μία σειρά από φωτογραφίες, μεταξύ αυτών και μία χωρίς ίχνος make-up, τη στιγμή που κάνει yoga.

Και αυτό ακριβώς είναι και το μυστικό της. Ξέρουμε πολύ καλά τα οφέλη της yoga, οπότε δεν μπορούμε με τίποτα να μην παραδεχτούμε πως η συγκεκριμένη γυμναστική της έχει χαρίσει το απόλυτο κορμί. Η Elle Macpherson μπορεί να διανύει το 54ο έτος της ηλικίας της, όμως όταν τη βλέπεις με το μπικίνι της, δεν την κάνεις με τίποτα για πάνω από 30-33.

Σε συνέντευξή της στο The Herald Sun, τον Σεπτέμβριο, η Elle είπε και επέμεινε σε αυτό, πως δεν την τρομάζει καθόλου που μεγαλώνει. «Λατρεύω που είμαι 54. Είμαι ακόμη εδώ, κλείνω τα 55 και είμαι απλά ευγνώμων. Είμαι δυνατή, είμαι γυμνασμένη, έχω δύο υπέροχους γιους, και έχω μάθει πολλά στη ζωή μου. Είμαι πραγματικά ευγνώμων, που είμαι τόσο χαρούμενη και υγιής».

Είναι αλήθεια πάντως, πως η Elle δεν πήρε άδικα το παρατσούκλι «The Body». Και κάθε της φωτό στα social μας το επιβεβαιώνει.

Δες ακόμη: Αποκλείεται! Στα 54 της έχει αυτό το αψεγάδιαστο σώμα, κι εμείς τρίβουμε τα μάτια μας