Ο μπαμπάς της Meghan Markle αποκάλυψε πότε και πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο μπαμπάς της Meghan Markle αποκάλυψε πότε και πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης του

Τι δήλωσε ο μπαμπάς της δούκισσας;

Εδώ και πέντε μήνες γνωρίζεις πως η σχέση της Meghan Markle με τον πατέρα της δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Μία περίεργη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους με αποτέλεσμα πατέρας και κόρη να έχουν να ιδωθούν τουλάχιστον ένα εξάμηνο. Και φυσικά αντιλαμβάνεσαι πως δεν ήταν η Meghan αυτή που ανακοίνωσε στον πατέρα της τα χαρμόσυνα.

Ο μπαμπάς της Δούκισσας του Sussex, Thomas Markle, σε συνέντευξη που έδωσε στη The Mail, αποκάλυψε πως έμαθε για την είδηση της εγκυμοσύνης, καθώς οδηγούσε στο ραδιόφωνο. «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν όταν κρατούσα τη Meghan στην αγκαλιά μου, ως νεογέννητο, πριν από 37χρόνια. Το μωράκι μου θα κάνει μωράκι, σκέφτηκα. Ήταν μία πολύ περήφανη στιγμή για εμένα», ανέφερε αρχικά ο Thomas.

Δες και αυτό: Η Meghan Markle μόλις φόρεσε κάτι που δεν περιμέναμε ποτέ!

«Πλημμύρισα με αγάπη, χαρά και ευτυχία, τόσο για την όμορφη κόρη μου, όσο και για τον γαμπρό μου. Ένα νέο μωρό είναι ευλογία και ανυπομονώ να δω μία μικρή Meghan ή έναν μικρό Harry. Δεν εξεπλάγην από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. Η Meghan λατρεύει τα παιδιά και συζητούσε με τον Harry από την αρχή της σχέσης τους για την δημιουργία οικογένειας. Είμαι πανευτυχής και για τους δύο».

Ομολογούμε πως η στάση του μας ξάφνιασε, περιμέναμε να διαμαρτυρηθεί και να θυμώσει που δεν έμαθε από την κόρη του για την εγκυμοσύνη της.

Διάβασε ακόμη: Ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε αν θέλει το μωρό τους να είναι αγόρι ή κορίτσι