Η πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού με τον σύζυγό της, λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο είναι γεγονός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού με τον σύζυγό της, λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο είναι γεγονός

Δεν έμοιαζαν πολύ ευτυχισμένοι πάντως

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τότε που η διάσημη ηθοποιός παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον αγαπημένο της Brad. Παρατηρήσαμε ωστόσο πως η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους, ήταν κάπως τεταμένη. Ούτε χαμόγελα, ούτε πιασμένοι χέρι χέρι, και αναρωτιόμαστε τι να συμβαίνει ανάμεσά τους.

Η Gwyneth Paltrow και ο Brad Falchuk παντρεύτηκαν πριν από έναν μήνα στο Ανατολικό Hampton σε μία πολύ ιδιαίτερη τελετή και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε για πρώτη φορά σε δημόσια έξοδό τους μετά τον γάμο τους, σε βόλτα τους στη Santa Monica. Κανένας από τους δύο δεν χαμογελούσε στον φακό, ούτε φάνηκε να έχει κάποια θετική διάθεση και σε ρωτάμε: μήπως τελικά οι φήμες περί ζήλειας του Brad για τον Robert Downey Jr είναι αληθινές;


https://www.instagram.com/p/BpMZQR5lRj8/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η Gwyneth και ο Brad ήταν ντυμένοι στα λευκά –ίσως και να το είχαν συνεννοηθεί- και απόλαυσαν τη βόλτα τους στη φύση. Αν εξαιρέσεις το γεγονός πως δεν έδειχναν και ιδιαίτερα ευδιάθετοι, πιστεύουμε πως είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι που είναι μαζί.

Δες και αυτό: Ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε αν θέλει το μωρό τους να είναι αγόρι ή κορίτσι