Η Kim Kardashian έκανε ξανά ρετούς στη φωτογραφία της και οι fans της έγιναν έξαλλοι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian έκανε ξανά ρετούς στη φωτογραφία της και οι fans της έγιναν έξαλλοι

Πόσο photoshop να αντέξουμε πια;

Με την οικογένεια Kardashian στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια έχουμε μάθει πολλά πράγματα, τα οποία και να μην μαθαίναμε ποτέ, θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να ζούμε. Κάτι το contouring, κάτι το photoshop κάτι το ρετούς στις φωτογραφίες, έχουμε γίνει κι εμείς experts μαζί τους. Και αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται σπάνια, δυστυχώς.

Η Kim Kardashian πειράζει αρκετά συχνά τις φωτογραφίες της, με αποτέλεσμα να φαίνεται εξωπραγματική ορισμένες φορές. Το θέμα είναι πως πραγματικά δεν χρειάζεται να τους κάνει καμία αλλαγή, γιατί έχει ένα πολύ ωραίο σώμα, με πλούσιες και ζουμερές καμπύλες. Ωστόσο πάντα καταφεύγει στη χρήση του photoshop για να κάνει τις φωτογραφίες της ακόμη πιο αψεγάδιαστες.

Αυτο το είδες; Η Kim Kardashian σε πανικό: Οι φόβοι της reality star και το ρεζιλίκι της οικογένειας Kardashian

Και αυτό έγινε ξανά σε μία από τις φωτογραφίες της, η οποία χρησιμοποιήθηκε για να προμοτάρει τα KKW καλλυντικά της. Σε αυτήν λοιπόν η 37χρονη reality star φέρεται να έχει ρετουσάρει τα οπίσθιά της, προκειμένου να φαίνονται πιο αδύνατα και μαζεμένα. Ναι καλά διάβασες. Τα οπίσθια αυτά που πριν από τέσσερα χρόνια δημιούργησαν ολόκληρους τίτλους σε περιοδικά και την έκαναν διάσημη, τώρα είναι photoshop-αρισμένα.

«Είναι τρελό το πώς κάνεις photoshop τα ψεύτικα οπίσθιά σου για να τα κάνεις να δείχνουν μικρότερα. Πόσο οξύμωρο;», έγραψε ένας από τους χρήστες του Instagram που ακολουθεί τη reality star, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Τα οπίσθιά της δείχνουν μικροσκοπικά ή είναι ιδέα μου;». Όπως αντιλαμβάνεσαι ήταν αρκετοί αυτοί που κατάλαβαν την μικρή παρέμβαση της Kim και δεν το άφησαν ασχολίαστο.



Ωστόσο το ερώτημα παραμένει: για ποιον λόγο θέλησε να μικρύνει τα οπίσθιά της;

Διάβασε ακόμη: To μωρό της Maria Menounos και ο ρόλος της Kim Kardashian