Το κορίτσι του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου στο «My style rocks»

Γωγώ Φούντα
Το κορίτσι του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου στο «My style rocks»

Και λέγαμε τι μας θυμίζει!

Ε, λοιπόν είναι γεγονός. Μετά την αποκάλυψη ότι η Χριστίνα Παπαδέλη έχει σχέση με τον Χρήστο Μάστορα, ένας ακόμη έρωτας είδε το φως της δημοσιότητας. Ο λόγος για την παίκτρια του My Style Rocks, Ιωάννα Σιαμπάνη, η οποία είναι ζευγάρι με τον γνωστό επιχειρηματία, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Η όμορφη κοπέλα, βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στο ριάλιτι μόδας, αφού πέρσι ήταν από τις παίκτριες εκείνες που αποχώρησαν σχεδόν από τα πρώτα επεισόδια και δεν κατάφερε να τη μάθει το τηλεοπτικό κοινό. Με τη φετινή συμμετοχή της, όμως, δείχνει ότι φέτος ήρθε για να μείνει. Η Ιωάννα πριν μπει στο παιχνίδι είχε πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή «Βαθιές αναπνοές», στο βίντεο κλιπ του Ηλία Βρεττού «Μια ιστορία» ενώ τους τελευταίους μήνες τη βλέπουμε στο πλευρό του Τόνι Σφήνου σε τηλεοπτικό σποτ.

Η όμορφη Λαρισαία είναι τρελά ερωτευμένη με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο και η σχέση τους μετράει ήδη τρία χρόνια. Το ζευγάρι είναι διακριτικό στις δημόσιες εμφανίσεις του. Ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος υπήρξε -και συνεχίζει να είναι- ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Αθήνας και, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν από το πλευρό του πέρασαν μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες της εγχώριας σόου μπιζ, καμία δεν κατάφερε να «κερδίσει» την καρδιά του. Η Ιωάννα, όμως, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το ζευγάρι, έχει κάνει τον Τζίμη να μην έχει μάτια για άλλη γυναίκα αφού περνάει κάτι παραπάνω από όμορφα μαζί της.

tzimis1