Ξέρουμε τι χρώμα μάτια θα έχει το μωρό της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry

Ξέρουμε τι χρώμα μάτια θα έχει το μωρό της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry

Και φυσικά χρώμα μαλλιών

Από τότε που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της Meghan Markle, τα στοιχήματα για το φύλο του μωρού και το πότε αυτό ακριβώς θα γεννηθεί δίνουν και παίρνουν. Σε φύλο πάντως μέχρι στιγμής, όλοι έχουν καταλήξει, πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex περιμένουν κοριτσάκι. Και θα σου το αιτιολογήσουμε φυσικά. Τόσο η γάτα μάντης που κυκλοφορεί στη Βρετανία, όσο και ο σωματότυπος της Meghan μαρτυρούν πως είναι κορίτσι.

Μην ξεχνάς άλλωστε πως πριν από λίγες ημέρες και ο ίδιος ο Harry εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να είναι κοριτσάκι το παιδί τους. Και μπορεί επίσημα να μην έχουμε καταλήξει κάπου, ξέρουμε όμως με βεβαιότητα τι χρώμα ματιών θα έχει το παιδί τους, αλλά και τι χρώμα μαλλιών.

Δες ακόμη: Ξέρουμε την ακριβή ημερομηνία τοκετού της Meghan Markle

Σε μία online πλατφόρμα λοιπόν μπορείς να βρεις τι χρώμα ματιών (και μαλλιών) θα έχει το παιδί σου, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των γονιών, αλλά και των παππούδων. Εμείς λοιπόν συμπληρώσαμε τόσο το χρώμα ματιών και μαλλιών της Νταϊάνα και του Κάρολου, όσο και της Doria με τον Thomas Markle. Φυσικά χρειάστηκαν και αυτά της Meghan με του Harry.

Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν το εξής. Όσον αφορά στο χρώμα των ματιών, παρά το γεγονός πως η πλειονότητα έχει γαλάζια μάτια, το παιδί τους θα έχει καστανά μάτια. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν 50% καστανά, 12,5% πράσινα και 37,5% μπλε. Τα μαλλιά από την άλλη θα είναι και αυτά καστανά (50%), με τα υπόλοιπα στοιχεία να αναφέρουν, 16% κόκκινα (από του μπαμπά του) και 34% strawberry blond.

Υπομονή μέχρι την άνοιξη που θα γεννηθεί το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας και θα μάθουμε.

Αυτό το είδες; Απίθανο! O Brad Pitt έχει σχέση με την πιο καυτή ξανθιά ηθοποιό του Hollywood