GNTM: Η πτώση της Άννας Αμανατίδου και τα πικρόχολα σχόλια, που μας έκαναν έξω φρενών

GNTM: Η πτώση της Άννας Αμανατίδου και τα πικρόχολα σχόλια, που μας έκαναν έξω φρενών

Μπορεί κάποιος να διώξει την τριάδα;

Η ένοχη εμμονή μας τις τελευταίες εβδομάδες ακούει στο όνομα Greece’s Next Top Model. Από τις οντισιόν κιόλας φάνηκε πως θα είναι το καλύτερο τηλεοπτικό πρόγραμμα, το οποίο θα μας κάνει να κάτσουμε στον καναπέ και να παρακαλούμε για διαφήμιση. Οι κλίκες φάνηκαν από την πρώτη μέρα που μπήκαν στο σπίτι τα κορίτσια και συνεχίζουν να υπάρχουν ακόμη.

Για να είμαστε ειλικρινής οι κλίκες είναι μόνο δύο. Τα Mean Girls (aka Εύη, Μέγκι και Μικαέλα) και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια μαζί σε μία άλλη. Μια κατηγορία μόνη της ωστόσο θα μπορούσαμε επίσης να πούμε πως είναι και η αγαπημένη μας ποδοσφαιρίστρια, aka Ειρήνη Ερμίδου, η οποία έχει καταλάβει τις κακίες της κλίκας και δεν διστάζει ακόμη και να της χαρακτηρίσει σκύλες on camera.

Στο χθεσινό επεισόδιο η αγία τριάδα του Next Top Model έβγαλε τα φτυάρια της και κατακρεούργησε την Άννα Αμανατίδου, για την οποία είπαν χαρακτηριστικά πως αντέγραψε τις πόζες της Μιχαέλας, η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε ποζάρει καλύτερα από τις υπόλοιπες.

Αυτό το είδες; GNTM: Γελάσαμε πολύ με τα αστεία memes για τα κουρέματα των κοριτσιών

Όταν όμως λέμε ότι την μάτιασαν το εννοούμε, μιας και τη στιγμή που τη σχολίαζαν η Άννα σκόνταψε πάνω στις γόβες της, προκειμένου να τελειοποιήσει μία πόζα. Φυσικά, τα επόμενα δευτερόλεπτα μετά από την τόση κακία, οι χρήστες στα social media έφτιαξαν τα καλύτερα memes προκειμένου να τις σατιρίσουν.

gntmmemesgr 43986092 358723781531616 6435013689060296126 n

Δες τα σχόλια τους και την πτώση της Άννας στο παρακάτω βίντεο.



Διάβασε ακόμη: GNTM: Η πιο μισητή υποψήφια είναι αυτή (και σίγουρα την αντιπαθείς ΚΑΙ ΕΣΥ)