10 μέρες μετά τον μυστικό γάμο, το διάσημο supermodel μας δείχνει για πρώτη φορά φωτογραφίες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
10 μέρες μετά τον μυστικό γάμο, το διάσημο supermodel μας δείχνει για πρώτη φορά φωτογραφίες

Και το πρώτο φιλί με τον σύζυγό της

Στις 18 Φεβρουαρίου και κάτω από άκρα μυστικότητα το διάσημο supermodel παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και επί έξι συναπτά έτη σύντροφό της σε μία πολύ ιδιαίτερη τελετή στη Νέα Υόρκη. Την ανακοίνωση του γάμου της έκανε η ίδια μία μέρα αργότερα, όταν και ανέβασε στο Instagram account της μία φωτογραφία με τον σύζυγό της πλέον, από την ημέρα αυτή.

Δέκα ημέρες μετά η Karlie Kloss, «έσπασε τη σιωπή της» και ανέβασε στο Instagram της περισσότερες φωτογραφίες από την πιο όμορφη μέρα της ζωής της. Ανάμεσα σε αυτές και το πρώτο της φιλί με τον Joshua Kushner ως αντρόγυνο και ήταν απλά υπέροχοι. Οι υπόλοιπες λήψεις επικεντρώθηκαν στο υπέροχο νυφικό της και στις παρανύφους της, οι οποίες δεν ήταν άλλες από τις αδερφές της.

Να κάτι ακόμη που μαθαίνουμε για την Karlie. Μέχρι σήμερα δεν είχαμε ιδέα πως οι Karlie έχει αδέρφια. Όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις αδερφές έχει το νεαρό supermodel και οι οποίες ήταν παράνυφες στο γάμο της. Οι Kariann, Kristine και Kimberly έδειχναν υπέροχες μέσα στα φορέματά τους, και απίστευτα χαρούμενες για τον γάμο της αδερφής τους. Δυστυχώς στην εν λόγω φωτογραφία δεν ξέρουμε ποια είναι ποια, όμως και οι τέσσερις μοιάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους.

Ανάμεσα στους 80 καλεσμένους του ζευγαριού, ήταν επίσης οι δύο αδερφές του Joshua, Dara και Nicole, οι γονείς του Charles και Seryl και ο μεγαλύτερος αδερφό του Jared, ο οποίος έφτασε στην τελετή, παρέα με την σύζυγό του Ivanka Trump και τα τρία τους παιδιά Arabella, Joseph και Theodore.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery.

Δες ακόμη: Πένθος στο Παλάτι: Ο θάνατος που «λύγισε» τη Βασίλισσα Ελισάβετ