Το διάσημο supermodel παντρεύτηκε, και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο supermodel παντρεύτηκε, και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα

Μας την έσκασε ξανά

Πριν από περίπου 3 μήνες το διάσημο supermodel ανακοίνωσε μέσα από τα Instagram stories της, πως εκείνη και ο σύντροφός της αρραβωνιάστηκαν έπειτα από έξι χρόνια σχέσης. Τον Ιούλιο που μας έκανε την ανακοίνωση ανέβασε στο account της stories, με την αντίδραση κάθε μίας από τις κολλητές της, όταν τους είπε τα ευχάριστα. Η 25χρονη δεν σταμάτησε να χαζεύει το μονόπετρό της, ενώ μας έδειχνε με κάθε τρόπο πόσο ευτυχισμένη είναι.

Την Τετάρτη και κάτω από άκρα μυστικότητα η 25χρονη καλλονή και ο 33χρονος σύντροφός της ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Νέα Υόρκη. Ο λόγος για την Karlie Kloss και τον αγαπημένο της Joshua Kushner. Το 25χρονο supermodel της Victoria’s Secret και ο 33χρονος επιχειρηματίας παντρεύτηκαν σε μία μικρή και πολύ ιδιαίτερη τελετή στη Νέα Υόρκη.

Δες ακόμη: H αποκάλυψη της Αραβανή για τις πλαστικές και τη ζωή με το Νίκο Οικονομόπουλο

«Ο γάμος ήταν πολύ ιδιαίτερος και συγκινητικός. Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία» ανέφερε ένας φίλος του ζευγαριού στο People. Ογδόντα άτομα παρευρέθηκαν στο γάμο τους και την άνοιξη θα γίνει μία μεγαλύτερη γιορτή για περισσότερους αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Η Karlie φορούσε ένα Dior νυφικό και φυσικά ανέβασε και φωτογραφία με τον σύζυγό της πλέον στο Instagram account της.

Δες τη φωτογραφία παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: «Η κατάσταση είναι δύσκολη»: Η απρόσμενη δήλωση του David Beckham για το διαζύγιό του