Δεν θα πιστεύεις στ' αυτιά σου. Η δήλωση της Angelina Jolie για τον Brad Pitt ήταν ένα τεράστιο ψέμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν θα πιστεύεις στ' αυτιά σου. Η δήλωση της Angelina Jolie για τον Brad Pitt ήταν ένα τεράστιο ψέμα

Πρέπει πια να μπει ένα τέλος

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε οι Brangelina χώρισαν και ξεκίνησαν τα προβλήματά τους. Δύο χρόνια τώρα δεν έχουν ηρεμήσει δευτερόλεπτο και κάθε τόσο μαθαίνουμε για πράγματα που δεν ξέραμε, πως οι δύο stars έχουν πια σχέση κι έχουν προχωρήσει κ.ο.κ. Χωρίς να θέλουμε να σε αγχώσουμε πρέπει να σου πούμε πως στο πλανήτη Hollywood δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Δεν ισχύει πάντα ό,τι κυκλοφορεί, και μόλις τώρα αποκαλύφθηκε ένα ακόμη τεράστιο ψέμα της Angelina.

Το πρόσφατο εξώφυλλο του περιοδικού Ok φιλοξενεί την Angelina Jolie σαν κεντρικό πρόσωπο, με μία ατάκα δήλωση που δυσκολευτήκαμε να πιστέψουμε και τελικά αποδείχθηκε ψευδής. Το Gossip Cop ήταν αυτό που δημοσίευσε την αλήθεια, η οποία δεν είναι όπως παρουσιάζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Brad Pitt Angelina Jolie Regret Split

Σε αυτό η Angelina Jolie φέρεται να λέει πως αυτή ήταν η χειρότερη χρονιά που βίωσε ποτέ και πως βασανίστηκε πάρα πολύ από τύψεις που άφησε τον Brad Pitt να φύγει μακριά της. Φυσικά και αυτό δεν ισχύει, γιατί η Angie ουδέποτε βγήκε να πει κάτι τέτοιο και ο εκπρόσωπος της διέψευσε τις δηλώσεις αυτές.

Μην ξεχνάς άλλωστε, πως η Angelina είναι αυτή που ζήτησε να πάρει διαζύγιο από τον Brad Pitt.

Δες και αυτό: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε: «Η Angelina Jolie έσπρωξε τον Brad Pitt στο αλκοόλ»