Το μυστικό του George και της Amal Clooney που θα σώσει ένα πολύ διάσημο ζευγάρι

Πατούλια Κατερίνα
Το μυστικό του George και της Amal Clooney που θα σώσει ένα πολύ διάσημο ζευγάρι

Το ζεύγος Clooney έδωσε θα ξελασπώσει ένα νιόπαντρο ζευγάρι


Έχει περάσει σχεδόν 1,5 χρόνος από την ημέρα που ο George Clooney και η αγαπημένη του Amal έγιναν γονείς για πρώτη φορά, αποκτώντας τα δίδυμα Alexander και Ella.


Όπως φαίνεται οι δύο διάσημοι γονείς τα πηγαίνουν πολύ καλά σε θέματα ανατροφής και έχουν εμπνεύσει και ένα άλλο πολύ διάσημο φιλικό τους ζευγάρι.

Σύμφωνα με το Express, η 40χρονη δικηγόρος και ο 57χρονος ηθοποιός έχουν μοιραστεί ένα μυστικό τους με την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry που περιμένουν το πρώτο τους παιδί την ερχόμενη άνοιξη.

Διάβασε ακόμα: 10 μέρες μετά τον μυστικό γάμο, το διάσημο supermodel μας δείχνει για πρώτη φορά φωτογραφίες

Το πριγκιπικό ζεύγος έχει ήδη προσλάβει την νταντά που ανέθρεψε τα δίδυμα των Clooney και έχουν δεχτεί και κάποιες συμβουλές από τους φίλους τους.

Η διάσημη νταντά φέρεται να έχει μιλήσει στην εφημερίδα Daily Star όπου εξήγησε πως είναι έτοιμη να καθοδηγήσει την Meghan στο ταξίδι της μητρότητας, εξηγώντας της πως πάνω απ’ όλα σημασία έχει η αγάπη.

Η εν λόγω νταντά που έχει δουλέψει και για την Emily Blunt και για τον Justin Timberlake εξήγησε πως οι γονείς, πρίγκιπες ή μη, πρέπει να χαίρονται με το παιδί που έχουν.

Το μωρό δεν θα ξέρει ποια είναι η Meghan ή ο Harry και ποια σειρά έχει στην κατάκτηση του θρόνου. Το μόνο που θα θέλει είναι γάλα από τη μαμά του και φροντίδα!