Ο George Clooney διασκέδασε μέχρι το πρωί με γοητευτική καλλονή! Που βρισκόταν η Amal Alamuddin;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο George Clooney διασκέδασε μέχρι το πρωί με γοητευτική καλλονή! Που βρισκόταν η Amal Alamuddin;

Μα που είναι η σύζυγος του ηθοποιού;

«Προσοχή παρακαλώ, η πτήση με προορισμό το Halloween πάρτι του George Clooney, θα απογειωθεί στα επόμενα λεπτά και αναμένεται να κάνει πάταγο». Αυτή θα μπορούσε να είναι ξεκάθαρα η ανακοίνωση για το Halloween πάρτι που διοργάνωσε ο 57χρονος ηθοποιός παρέα με τον καλό του φίλο Rande Gerber και είχε θέμα πιλότοι και αεροσυνοδοί.

Το ετήσιο πάρτι που κάνει ο George Clooney για την τεκίλα Casamigos που έχει φτιάξει με τον Rande πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Las Vegas, όμως συνέβη κάτι ανεξήγητο. Κάτι που έχει αναστατώσει τον διαδικτυακό χώρο, και ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη.

Όλοι ήταν εκεί, εκτός από την σύζυγο και μητέρα των παιδιών του ηθοποιού, Amal Alamuddin. Ο George Clooney και ο Rande Gerber είχαν ντυθεί πιλότοι, ενώ την παρέα τους συμπλήρωσε και η Cindy Crawford, η οποία ντύθηκε αεροσυνοδός. Κι εκεί που δίπλα της περιμέναμε να δούμε την Amal, εκείνη ήταν άφαντη.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο λαμπερό πάρτι, όμως η Amal δεν εμφανίστηκε πουθενά τριγύρω. Τι συνέβη όμως και η δικηγόρος δεν ήταν εκεί; Έμεινε σπίτι με τα παιδιά ή μήπως συμβαίνει κάτι πιο σοβαρό;

Δες τις φωτογραφίες από το πάρτι παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Το μυστικό του George και της Amal Clooney που θα σώσει ένα πολύ διάσημο ζευγάρι