Mila Kunis τι σώμα είναι αυτό; Δες την ηθοποιό πιο όμορφη και sexy από ποτέ

Mila Kunis τι σώμα είναι αυτό; Δες την ηθοποιό πιο όμορφη και sexy από ποτέ

Είναι στα καλύτερά της

Δεν ξέρουμε αν σου το έχουμε πει ξανά, αλλά η Mila Kunis είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς και celebrity μαμάδες του Hollywood. Είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος και είναι ελάχιστες οι φορές που τη βλέπουμε σε εξόδους μόνη της, είτε με τα παιδιά της και τον σύζυγό της.

Και αυτή η φορά ήταν μία από αυτές τις σπάνιες, αλλά πολύ ωραίες, αφού μας εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Και μη φανταστείς πως ήταν ντυμένη υπερπαραγωγή ή είχε κάτι τόσο ιδιαίτερο, όχι. Η 35χρονη ηθοποιός ήταν πιο casual από κάθε άλλη φορά, αλλά ταυτόχρονα πολύ όμορφη, κομψή και γλυκιά.

Δες ακόμη: Το ζευγάρι του Hollywood ανταλλάσσει το πιο καυτό φιλί στη μέση του δρόμου

Άσε που έχουμε την εντύπωση πως έπειτα από δύο εγκυμοσύνες έχει πια ένα υπέροχο σώμα, το οποίο φροντίζει να αναδεικνύει στις κατάλληλες περιστάσεις. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό σε έξοδό της –για δουλειές προφανώς- στο Los Angeles και η ίδια έδειχνε πολύ ευδιάθετη.

Η 35χρονη star και μαμά δύο παιδιών φορούσε ένα casual υφασμάτινο παντελόνι, με ένα λευκό κοντομάνικο t-shirt και αθλητικά παπούτσια και ομολογούμε πως αυτό το στυλ της, μας άρεσε πολύ. Γλυκιά και όμορφη όπως πάντα συγκέντρωσε επάνω της όλα τα βλέμματα.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.

Πληροφορίες-φωτογραφίες: Dailymail

Διάβασε ακόμη: Η Meghan Markle έβγαλε την πιο γλυκιά και χαριτωμένη φωτογραφία του πρίγκιπα Harry