Η νέα fitness εμμονή της Μαίρης Συνατσάκη για καλλίγραμμο κορμί

Η νέα fitness εμμονή της Μαίρης Συνατσάκη για καλλίγραμμο κορμί

Μάλλον θα την υιοθετήσουμε κι εμείς

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο καλλίγραμμα και γυμνασμένα κορμιά στην ελληνική showbiz. Και αν έχεις την εντύπωση, πως για να πετύχεις το σώμα των ονείρων σου αρκεί μόνο μια ισορροπημένη διατροφή, φυσικά κάνεις λάθος. Χρειάζεται και λίγη γυμναστική για να δέσεις το σώμα σου και να αποκτήσεις και την επίπεδη κοιλιά που ονειρεύεσαι. Το λέει άλλωστε και το γνωστό γνωμικό: «τα αγαθά κόποις κτώνται».

Δες και αυτό: Τι κοινό έχει η Μαίρη Συνατσάκη με τη Meghan Markle;

Και αυτό ισχύει σε πολλές περιστάσεις. Κι αν θέλεις κι εσύ να ξεκινήσεις από τώρα τις προσπάθειες για το επόμενο καλοκαίρι, για ένα όμορφο και πάνω απ’ όλα υγιές σώμα, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τη νέα fitness εμμονή της Μαίρης Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια εκτός από πιλάτες (μας έχει δείξει αρκετές φορές στο account της στο Instagram) κάνει και μποξ, και αυτή από δική της fitness εμμονή, θα γίνει και δική μας. Το σκεφτόμασταν εδώ και καιρό, όμως τώρα θα γίνει πράξη. Δες το βίντεο που ανέβασε η Μαίρη στα stories της, πάρε την έμπνευση και το κίνητρο που χρειαζόσουν και ξεκίνα από αύριο κιόλας.



Δες ακόμη: Όταν έχει GNTM, το Twitter «δίνει ρέστα» και μοιράζει άπειρο γέλιο