Ο Justin Theroux παρακαλάει τη Jennifer Aniston να τα ξαναβρούν αλλά όχι για το λόγο που φαντάζεσαι

Ο Justin Theroux παρακαλάει τη Jennifer Aniston να τα ξαναβρούν αλλά όχι για το λόγο που φαντάζεσαι

Επανασύνδεση για λάθος λόγους;

To περιοδικό Heat αυτής της εβδομάδας κάνει μια αποκάλυψη για τη σχέση της Jennifer Aniston και του Justin Theroux που δεν περιμέναμε.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το περιοδικό, ο Theroux δεν μπορεί να βρει δουλειά ενώ όλες οι πόρτες στο Hollywood είναι πια κλειστές για εκείνον. Πηγή από ο περιβάλλον του ηθοποιού υποστηρίζει πως το σαμποτάζ στην καριέρα του ηθοποιού οφείλεται στο εμπάργκο που έχει ζητήσει να του γίνει η πρώην σύζυγός του Jennifer Aniston.

«Ο Justin θέλει απεγνωσμένα να κάνει ειρήνη με την Aniston και την παίρνει συχνά τηλέφωνο με σκοπό την επανασύνδεση. Εκείνη δεν θέλει καν να του μιλήσει».

Διάβασε ακόμα: Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη για το Σάκη Τανιμανίδη και την ημέρα του γάμου τους!

Το Heat που υποστηρίζει πως ήρθε σε επαφή με άτομα από το περιβάλλον της Aniston διευκρινίζει πως η ηθοποιός δεν έχει κλείσει τις πόρτες για δουλειά επί τούτου αλλά αυτό οφείλεται στον πολύ κόσμο που γνωρίζει η Jen στο Hollywood και στο γεγονός πως όλοι φοβούνται να προσλάβουν τον Theroux και να προκαλέσουν τυχόν οργή της Jen.
Πάντως, οι δύο ηθοποιοί σε συνεντεύξεις τους έχουν εξηγήσει πως χώρισαν πολιτισμένα και δεν έχουν αποκλείσει εντελώς την προοπτική επανασύνδεσης.