Η Kylie Jenner ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Jenner ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Instagram

Τι συνέβη εδώ;

Η σημερινή μέρα μας βρίσκει ακόμη εκστασιασμένες από την χθεσινή φωτογραφία της Jennifer Lopez στο Instagram, στην οποία πόζαρε σχεδόν γυμνή και πριν καλά-καλά την εμπεδώσουμε βλέπουμε στα stories της Kylie Jenner, την reality star να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Και όπως καταλαβαίνεις ήταν κάτι που μας παραξένεψε. Στην αρχή σκεφτήκαμε πως μας κάνει πλάκα, αλλά δυστυχώς δεν είναι Πρωταπριλιά. Τελικά αφού είδαμε όλα τα stories της πιο προσεκτικά και με καθαρό μυαλό (έχοντας πιει καφέ δηλαδή) συνειδητοποιήσαμε, πως αυτές οι φωτογραφίες ήταν από το περσινό Halloween.

Από εκείνον τον Οκτώβρη που έσκασε η είδηση για την εγκυμοσύνη της και κανείς δεν μας το επιβεβαίωνε. Και όμως όσο η οικογένειά της διέψευδε τα νέα και οποιαδήποτε υποψία εγκυμοσύνης, εκείνη ντυνόταν για το Halloween αγγελάκι και χαιρόταν με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.



Και αυτές τις φωτογραφίες που αναζητούσαμε διακαώς πέρυσι, δημοσίευσε σε story η Kylie Jenner εχθές το βράδυ, κάνοντας το απαραίτητο throwback της ημέρας. Φορώντας ένα μίνι λευκό φόρεμα με στρας κι έχοντας στην πλάτη της λευκά μακριά φτερά πόζαρε στην κάμερα, δείχνοντάς μας την υπέροχη φουσκωμένη της κοιλίτσα.



Δες παρακάτω στη gallery φωτογραφίες από το φετινό της Halloween με την κόρη της και τις αδερφές της.

Διάβασε ακόμη: Ο Justin Timberlake έκανε μια αποκάλυψη για τη σχέση του με την Britney Spears που μας ξάφνιασε