Η Katie Holmes κυκλοφορεί ήδη με μονόπετρο! Τι συμβαίνει εδώ;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Katie Holmes κυκλοφορεί ήδη με μονόπετρο! Τι συμβαίνει εδώ;

Έχουμε αρραβώνα στο Hollywood;

Έναν νέο αρραβώνα φανταστήκαμε για την Katie Holmes, μόλις την είδαμε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης, χαμογελαστή με έναν καφέ στο χέρι και ένα μονόπετρο τόσο μεγάλο, που το βλέπαμε από μακριά, χωρίς καν να ζουμάρουμε τη φωτογραφία. Και τι άλλο θα μπορούσε να σημαίνει ένα δαχτυλίδι σαν και αυτό άλλωστε;

Και δεν ήταν μόνο το δαχτυλίδι που πυροδότησε τις φήμες περί αρραβώνα με τον Jamie Foxx, αλλά και το χαμόγελό της, τη στιγμή που ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτιζε στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης. Ωστόσο οι ελπίδες μας ξεφούσκωσαν κάπως γρήγορα γιατί ένας εκπρόσωπος της ηθοποιού ανέφερε στο περιοδικό People πως αυτό δεν ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων.


https://www.instagram.com/p/BpoyY0NgTE2/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

«Η Katie δεν έχει αρραβωνιαστεί με κανέναν, εκτός από τον υποτιθέμενο αρραβωνιαστικό και συμπρωταγωνιστή της, Jerry O’Connell», αναφέρει ο ίδιος άνθρωπος. Μπορεί η Katie και ο Jamie να είναι μαζί από το 2013, ωστόσο η σχέση τους έγινε γνωστή μόλις πριν από έναν χρόνο. Οι κοινές εμφανίσεις τους είναι αρκετά σπάνιες και αυτό γιατί πάντα προσέχουν να μην απαθανατίζονται μαζί σε εμφανίσεις.

Αν η ίδια πάντως δεν επιβεβαιώσει ή δεν διαψεύσει την είδηση περί αρραβώνα, εμείς θα συνεχίσουμε να το πιστεύουμε.


https://www.instagram.com/p/BpqWlvAhA31/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε ακόμη: Sexiness ετών 45: Το κορμί της star θα θες να το βλέπεις ξανά και ξανά