Η πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Louis, μετά τη βάφτισή του είναι γεγονός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Louis, μετά τη βάφτισή του είναι γεγονός

Και δεν καταλάβαμε τίποτα

Τον Ιούλιο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του πρίγκιπα Louis στο Λονδίνο, με τον μικρό πρίγκιπα να πρωταγωνιστεί και να μας χαρίζει τις πιο όμορφες φωτογραφίες του. Από τότε όμως κι ενώ έχουν περάσει περίπου τρεισήμισι μήνες δεν έχουμε δει ξανά το τρίτο παιδάκι της Kate Middleton και του πρίγκιπα William.

Η πρώτη του εμφάνιση μετά τη βάφτιση πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου μιάμιση εβδομάδα, όπου και απαθανατίστηκε μαζί με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge να κατεβαίνουν από ελικόπτερο έξω από το παλάτι του Kensington. Ο έξι μηνών μικρούλης βρισκόταν στην αγκαλιά της μαμάς του φυσικά και εμείς προσπαθούσαμε έστω να διακρίνουμε το προσωπάκι του.

Όπως θα δεις και εσύ στο βίντεο ο Louis δεν φαίνεται τόσο καθαρά στο πλάνο, αυτή σηματοδότησε όμως την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την βάφτισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες της Mirror, το βίντεο αυτό καταγράφηκε καθώς το ζευγάρι επέστρεφε στο Λονδίνο, μετά από ολιγοήμερες διακοπές της οικογένειας στο Anmer Hall στο Norfolk.

Ο χρήστης του Instagram που δημοσίευσε το βίντεο έγραψε στη λεζάντα: «Μία ηλιόλουστη φθινοπωρινή ημέρα, ένας πρίγκιπας, προσγείωσε το ελικόπτερό του στους βασιλικούς κήπους και κουβάλησε την τσάντα του γιου του μέχρι το Παλάτι».


https://www.instagram.com/p/BpSY85Ah2td/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε ακόμη: Ο πρίγκιπας Harry μόλις έβγαλε την Meghan Markle την καλύτερη φωτογραφία της