Η φωτό του Νάσου Παπαργυρόπουλου λίγο πριν το Nomads

Η φωτό του Νάσου Παπαργυρόπουλου λίγο πριν το Nomads

Δες τις πρώτες φωτογραφίες από τη Μαδαγασκάρη

Ένα νέο ταξίδι ξεκίνησε για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, ο οποίος μόλις πέντε μήνες από την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, έφτιαξε βαλίτσες και αναχώρησε για τη Μαδαγασκάρη. Όχι δεν πήγε ταξίδι, αλλά στο Nomads, προκειμένου να αποκτήσει νέες εμπειρίες και να δοκιμάσει τα όρια του για μία ακόμη φορά.

Ο πιο περιζήτητος εργένης, όπως τον χαρακτηρίζουν ανέβασε πριν από λίγη ώρα, μία φωτογραφία στο Instagram account του από το αεροδρόμιο της Μαδαγασκάρης, γράφοντας για το νέο ταξίδι που ξεκίνησε. «Μια καινούργια περιπέτεια αρχίζει και πάλι, είμαι σίγουρος πως κανείς δεν το περίμενε , ούτε εγώ ο ίδιος θα μπορούσα να φανταστώ ότι μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα θα έβαζα τον εαυτό μου σε μια ακόμα δύσκολη δοκιμασία. Αυτή όμως ήταν και η μεγαλύτερη πρόκληση, μετά από ούτε πέντε μήνες, με τις δυνάμεις που έχω καταφέρει να ξανά συγκεντρώσω αλλά και με την εμπειρία που πλέον έχω, να δώσω και πάλι ότι έχω για να επιβιώσω και να αγωνιστώ σε κάτι όμοιο αλλά την ίδια στιγμή τόσο πολύ διαφορετικό, όμως πάνω απ´ όλα να ταξιδέψω και να ευχαριστηθώ μέσα από ένα ακόμα παιχνίδι! Σας ευχαριστώ όλους που με υποστηρίζεται για άλλη μια φορά και δεν ξεχνώ πως εσείς μεγιστοποιείτε τη δύναμη μου».

Ο Νάσος φυσικά έχει πολύ καλή παρέα εκεί, αφού μέχρι τη Μαδαγασκάρη τον συνόδεψαν για να μπουν στο Nomads οι Γιάννης Σπαλιάρας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Στέλιος Χανταμπάκης, Ορέστης Τσανγκ, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Μαριάννα Καλλέργη και Ντάρια Τουρόβνικ.

Δες στη gallery παρακάτω φωτογραφίες από τα Instagram accounts των παικτών λίγο πριν αποχωριστούν τα κινητά τους.

Διάβασε ακόμη: Ανατροπή στο Nomads: Αυτός ο παίκτης του "Survivor 1" είναι ενθουσιασμένος που μπαίνει στο ριάλιτι