Η κίνηση «ματ» της βασίλισσας Ελισάβετ, που απέδειξε πως προτιμάει τη Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση «ματ» της βασίλισσας Ελισάβετ, που απέδειξε πως προτιμάει τη Meghan Markle

Μα είναι απίστευτη

Η βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να μην είχε απαντήσει ποτέ ευθέως σε ερώτηση για το ποια από τις δύο δούκισσες συμπαθεί ή προτιμάει περισσότερο, ούτε να είχε δείξει κάποια ιδιαίτερη συμπεριφορά στην Kate ή τη Meghan Markle. Μία της κίνηση όμως ήταν αρκετή για να καταλάβουμε, πως μάλλον συμπαθεί (ή προτιμάει) λίγο περισσότερο τη Meghan Markle.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από το παλάτι η βασίλισσα Ελισάβετ προσκάλεσε τη μητέρα της Meghan, Doria Radland, στο Sandringham, προκειμένου να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί της και με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. Αυτά θα είναι και τα πρώτα κοινά Χριστούγεννα του Harry με τη Meghan και την προσκαλεί σαν ένδειξη σεβασμού προς τη Δούκισσα του Sussex.

Δες και αυτό: Η πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Louis, μετά τη βάφτισή του είναι γεγονός

Η Doria άλλωστε ήταν το μόνο μέλος από την οικογένεια της Meghan που παρευρέθηκε στον γάμο της, οπότε το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η βασίλισσα ήταν αυτή η πρόσκληση. Αυτή η απόφαση της Ελισάβετ ωστόσο φαίνεται να έχει εγείρει αρκετές αντιδράσεις, αφού μια τέτοια πρόσκληση θα έσπαγε κάθε βασιλικό προηγούμενο, καθώς η οικογένεια Middleton (aka οι γονείς της Kate) δεν έχει προσκληθεί ποτέ να μείνει στο κτήμα του Norfolk.

Η οικογένεια της Kate Middleton έχει παρευρεθεί στην εκκλησία το πρωί των Χριστουγέννων παρέα με τη βασιλική οικογένεια, αλλά έμεναν λίγο πιο έξω στο Anmer Hall και όχι στο Sandringham. Η πρόσκληση της Βασίλισσας θα δείξει σεβασμό και επίσης θα αναγνωρίσει ότι η Meghan, σε αντίθεση με την Kate, δεν έχει άλλη οικογένεια στη Βρετανία, ανέφερε η πηγή.

Επομένως δεν το λες και τελείως πως διάλεξε στρατόπεδο. Σωστά;

Διάβασε ακόμη: Ο πρίγκιπας Ηarry εγκαταλείπει το Λονδίνο και τη βασιλική οικογένεια για χάρη της Meghan;