Kendall - Kylie Jenner: Οι παιδικές φωτογραφίες τους που δεν είχες δει έως τώρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kendall - Kylie Jenner: Οι παιδικές φωτογραφίες τους που δεν είχες δει έως τώρα

Είναι απλά υπέροχες

Αν υπάρχει κάτι που μας αρέσει πολύ να βλέπουμε πολύ από τους stars του Hollywood και της ξένης showbiz γενικότερα, αυτό είναι φωτογραφίες από το παρελθόν τους ή ακόμη και από τότε που ήταν παιδιά. Και ένα τέτοιο φωτογραφικό υλικό ανέβασε η Kylie Jenner στο Instagram account της, με αφορμή τα 23α γενέθλια της αδερφής της, Kendall Jenner, που ήταν πριν από δύο ημέρες.

Ήταν ίσως ο καλύτερος και πιο γλυκός τρόπος για τις διαδικτυακές ευχές της και δεν θα σου κρύψουμε, πως ξετρελαθήκαμε με τις περισσότερες από τις φωτογραφίες αυτές που ανέβασε. Η Kylie πάντα έβλεπε την Kendall εκτός από μεγάλη της αδερφή και σαν την κολλητή της και αυτό έγραψε και στη λεζάντα που συνόδευε τις παλιές αυτές φωτογραφίες.

«Χρόνια πολλά στη σύντροφό μου «στο έγκλημα», στην καλύτερη μου φίλη, στην αδερφή μου! Kendall Jenner δεν θα μπορούσα να έχω κάνει τίποτα από όλα αυτά χωρίς εσένα ♥», έγραψε και τα likes στην ανάρτηση της έπεσαν βροχή. Εμείς δεν καταφέραμε να επιλέξουμε μία αγαπημένη φωτογραφία, μας άρεσαν όλες πολύ. Εσένα που σου άρεσε πιο πολύ το δίδυμο Kendall-Kylie;

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Η Kim Kardashian μόλις ανέβασε την top cute φωτογραφία της