Τι ξεχωριστό θα έχει το παιδί του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle;

Πατούλια Κατερίνα
Τι ξεχωριστό θα έχει το παιδί του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle;

Μετά το royal tour η δούκισσα θα ξεκουραστεί

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την ημέρα που το παλάτι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της Meghan Markle.

Μπορεί το ταξίδι του πριγκιπικού ζεύγους στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Fiji και Τόγκα να ήταν αρκετά κουραστικό όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το royal ρεπορτάζ στην Βρετανία αναφέρει πως η Meghan θα πάρει το χρόνο της και θα ξεκουραστεί τους επόμενους μήνες κάνοντας μόνο τις απαραίτητες εμφανίσεις.

Εν τω μεταξύ, όσον αφορά τη γέννηση του απογόνου της Markle και του Ηarry, η δημοσιογράφος Emily Nash από το Hello UK αναφέρει πως η πρόβλεψη που υπάρχει μέσα από το παλάτι για την γέννηση του παιδιού της Meghan συμπίπτει με την ημερομηνία γέννησης του πρίγκιπα Louis, του τρίτου παιδιού της Kate και του William, άρα μιλάμε για ένα μωρό που μπορεί να έρθει στις 23 Απριλίου.

Διάβασε ακόμα: Δεν φαντάζεσαι ποιος ηθοποιός θα έπαιρνε τη θέση του Leonardo Di Caprio στον Τιτανικό!

Κι όχι μόνο αυτό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Nash, η Meghan θα κάνει baby shower, έθιμο που ακολουθείται στις ΗΠΑ και που η Kate απέφυγε και στα τρία της παιδιά αλλά και baby moon, δηλαδή ταξίδι που κάνουν οι γονείς πριν τον ερχομό του παιδιού τους. Επιπρόσθετα, υπάρχει η πληροφορία πως η Meghan δεν θέλει να γεννήσει στο Lindo Wing του St Marys όπου γεννήθηκαν τα προηγούμενα τρία πριγκιπόπουλα αλλά προτιμά να γεννήσει σε νοσοκομείο κοντά στο Cotwolds όπου μένει τον περισσότερο καιρό με τον Harry, ή ακόμα και μέσα στο Kensigton με τοκετό στο σπίτι.