Ποιο διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret ανακοίνωσε πως «κρεμάει» τα φτερά του;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιο διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret ανακοίνωσε πως «κρεμάει» τα φτερά του;

Και το φετινό show είχε απρόσμενες εκπλήξεις

Το show της Victoria’s Secret αποτελεί ήδη παρελθόν και η χθεσινή βραδιά στη Νέα Υόρκη ήταν μία από τις πιο λαμπερές. Τα πιο καλλίγραμμα κορίτσια του πλανήτη περπάτησαν στην πασαρέλα και μας μάγεψαν για μία ακόμη φορά με την παρουσία τους. Η Behati Prinsloo περπάτησε ξανά στην πασαρέλα έπειτα από δύο χρόνια και φυσικά ήταν μία θεά, ενώ δεν μπορούμε να μη δώσουμε και τα συγχαρητήρια μας στις Kendall Jenner, Candice Swanepoel, Gigi και Bella Hadid που για μία ακόμη φορά ήταν υπέροχες.

Όμως όπως κάθε show, έτσι και το χθεσινό είχε μία έκπληξη, η οποία δεν μας άρεσε καθόλου, αλλά έπρεπε να τη μάθουμε όπως και να ‘χει. Ένας από τους πιο διάσημους Αγγέλους της Victoria’s Secret ανακοίνωσε πως κρεμάει τα φτερά του και πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που την είδαμε στο catwalk των διάσημων εσωρούχων.

Μετά την Alessandra Ambrosio και η Adriana Lima ανακοίνωσε πως μετά από 18 χρόνια δεν θα είναι πια ένας από τους αγγέλους της Victoria’s Secret. «Αγαπημένη μου Victoria, σε ευχαριστώ που μου έδειξες τον κόσμο, που μοιράστηκες τα μυστικά σου μαζί μου, και κυρίως που όχι απλά που έδωσες φτερά, αλλά μου έμαθες πώς να πετάω. Στέλνω όλη μου τη αγάπη στους καλύτερους fans του κόσμου όλου», έγραψε στα social media της η Adriana.


https://www.instagram.com/p/Bp73DwRhTtU/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Λίγο πιο πριν είχε πει στο People: «Νομίζω πως αυτή η χρονιά θα είναι το αποκορύφωμα της καριέρας μου. Αυτό ήταν το 18ο fashion show μου και είμαι ακόμη τόσο ενθουσιασμένη, όσο ήμουν την πρώτη ημέρα».

Δες ακόμη: Hey Angels! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το angelic μακιγιάζ από την πασαρέλα της Victoria’s Secre