Πασίγνωστη ηθοποιός περιμένει δίδυμα και παντρεύεται!

Πασίγνωστη ηθοποιός περιμένει δίδυμα και παντρεύεται!

Το δημοσίευμα περιοδικού αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση

Γεννητούρια και γάμος για την πασίγνωστη ηθοποιό και τον επίσης ηθοποιό αγαπημένο της. Κι όχι μόνο είναι έγκυος, η 40χρονη σήμερα ηθοποιός περιμένει δίδυμα.

Ο λόγος για την Katie Holmes που σύμφωνα με δημοσίευμα του In Touch περιμένει δίδυμα παιδιά, καρπό της πολύχρονης σχέσης της με τον ηθοποιό Jamie Foxx.

Πηγή του περιοδικού αναφέρει πως η πρόταση γάμου έλαβε χώρα τον περασμένο μήνα ενώ πριν μια εβδομάδα η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα μεγάλο μονόπετρο στο δάχτυλο.

Ο άνθρωπος από το περιβάλλον της Holmes αναφέρει και λεπτομέρειες του επικείμενου γάμου ο οποίος θα λάβει χώρα στο σπίτι του Foxx στην Καλιφόρνια ανάμεσα σε στενό κύκλο φίλων και συγγενών ενώ η κόρη της Katie, Suri, θα είναι παρανυφάκι.

Διάβασε ακόμα: Η φωτογραφία της Khloe Kardashian, ξεσήκωσε αντιδράσεις στα social media

Αυτό που με σιγουριά μπορούμε να σου πούμε είναι πως οι πρόσφατες εμφανίσεις της Holmes, είναι τέτοιες που όπως θα δεις στην παρακάτω gallery κρύβουν την κοιλιά της.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν κάνει κοινές εμφανίσεις στις οποίες ήταν μάλιστα διαχυτικοί μεταξύ τους, χωρίς όμως οι εκπρόσωποί του να επιβεβαιώνουν το γάμο ή την εγκυμοσύνη.

DPG Network