Η ζωή της Kim Kardashian ξανά σε κίνδυνο λόγω πυρκαγιάς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η ζωή της Kim Kardashian ξανά σε κίνδυνο λόγω πυρκαγιάς

Η διάσημη οικογένεια έχει ξανά προβλήματα

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την επίθεση και την ληστεία της Kim Kardashian στο Παρίσι και η ζωή της reality star, βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο. Μόνο που αυτήν τη φορά δεν κινδύνεψε μόνο η ίδια, αλλά και η οικογένειά της. Σύμφωνα με πληροφορίες μία ανεξέλεγκτη πυρκαγιά μαίνεται από εχθές το βράδυ στο Hidden Hills στο Calabasas, όπου και βρίσκεται το σπίτι της Kim Kardashian και του Kanye West.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης της εχθές το βράδυ, όπου επέστρεφε από ένα επαγγελματικό ταξίδι η 38χρονη star ανέβασε στο account της στο Instagram κάποια εναέρια βίντεο, όπου έδειχναν τη φωτιά που έκαιγε ανεξέλεγκτη από κάτω της. Ίσα που πρόλαβε να επιστρέψει στο σπίτι της, όταν πυροσβέστες και οι αρχές την ενημέρωσαν, πως θα πρέπει να εκκενώσει τον χώρο.

Δεν έχει γίνει γνωστό το πόσο κοντά σε κατοικημένη περιοχή βρισκόταν η φωτιά, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να διακινδυνεύσει τη ζωή της και των παιδιών της μένοντας στο σπίτι. Σε ένα σύντομο μήνυμα της σε story στο Instagram, έγραψε για την εκκένωση που έπρεπε να κάνει και προσευχήθηκε για τις ζωές όλων όσων έχουν τεθεί σε κίνδυνο.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η Kim Kardashian μόλις ανέβασε την top cute φωτογραφία της