Το πιο πολυσυζητημένο διαζύγιο του Hollywood είναι πια επίσημο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το πιο πολυσυζητημένο διαζύγιο του Hollywood είναι πια επίσημο

Οι δύο stars είναι ελεύθεροι και με το νόμο

Τα διαζύγια στο Hollywood τα τελευταία χρόνια έρχονται το ένα πίσω από το άλλο και εμείς μένουμε πάντα λίγο ξαφνιασμένες και με ένα περίεργο συναίσθημα στεναχώριας, ειδικά όταν πρόκειται για αγαπημένα ζευγάρια, όπως οι Brangelina ή η Jennifer Aniston με τον Justin Theroux κ.ο.κ. Και πλέον έπειτα από τρία περίπου χρόνια έχουμε ένα διαζύγιο που εκδόθηκε και επίσημα από το δικαστήριο, με τους δύο stars να είναι πλέον ελεύθεροι από το νόμο.

Ο λόγος για τη Jennifer Garner και τον Ben Affleck, οι οποίοι έπειτα από τόσα χρόνια που είχαν πάρει την απόφαση του χωρισμού, χώρισαν πια κι επίσημα και το διαζύγιο τους εκδόθηκε από το δικαστήριο.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι δύο stars συμπλήρωσαν τα τελευταία χαρτιά που χρειαζόταν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την Τετάρτη εκδόθηκε και επίσημα. Οι όροι του διαζυγίου τους περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και κοινή επιμέλεια των τριών τους παιδιών (Violet, Seraphina, Samuel), ενώ έχουν συμφωνήσει να βλέπουν και από κοινού έναν σύμβουλο γονέων μία φορά το μήνα για τουλάχιστον έξι μήνες.

Και κάπως έτσι τόσο ο Ben, όσο και η Jennifer, είναι πλέον ελεύθεροι να φτιάξουν ξανά τη ζωή τους.

Δες και αυτό: Τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του Ben Affleck και τη σχέση του με τον Matt Damon;