Oι απίστευτες αποκαλύψεις της Ρούλας Ρέβη: «Υπάρχουν τρεις γυναίκες που δε θέλω να φωτογραφίσω»

Oι απίστευτες αποκαλύψεις της Ρούλας Ρέβη: «Υπάρχουν τρεις γυναίκες που δε θέλω να φωτογραφίσω»

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη

Είναι μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες φωτογράφους, ενώ αυτό το διάστημα εμφανίζεται ως κριτής στο «Project Runway» που προβάλλεται από το Open Βeyond TV. Αναφερόμαστε στην Ρούλα Ρέβη η οποία έδωσε μία καταπληκτική συνέντευξη στο περιοδικό Glamour με αρκετά ενδιαφέρουσες δηλώσεις.

Μία από αυτές, είναι και σχετικά με το αν έχει συγκεκριμένα άτομα που θέλει να φωτογραφίζει και φυσικά αν υπάρχουν κάποια που δε θέλει ούτε να τα βλέπει. Η Ρούλα Ρέβη λοιπόν δεν μάσησε τα λόγια της: «Έχω ναι. Τον άντρα μου. Πάντα μου άρεσε να τον φωτογραφίζω, ακόμα και πριν γίνει άντρας μου. Έχω τη Ζέτα Μακρυπούλια, που είναι πολύ ωραίο να τη φωτογραφίζεις, την Ελένη Μενεγάκη, την Έλλη Κοκκίνου, που περνάω τέλεια μαζί της, μ’ αρέσει πολύ και η Έλλη Στάη».

Και συνέχισε με πιο… πιπεράτη διάθεση:

«Είναι και τρεις γυναίκες που έχω ορκιστεί ότι δεν θα τις φωτογραφίσω ξανά στη ζωή μου. Η μία θέλει να φωτογραφίζεται μόνο σε συγκεκριμένη γωνία, που σημαίνει ότι δεν με εμπιστεύεται. Κι είναι και ασυνεπής στους χρόνους της, βαριέμαι να την περιμένω. Για την άλλη, ντρέπομαι που είναι γυναίκα. Κάναμε μία φωτογράφιση με concept χωρίς μακιγιάζ και εκείνη πήγαινε στο μπάνιο και έβαζε μάσκαρα κρυφά. Μας κορόιδευε. Η τρίτη εκ πεποιθήσεως δεν μου αρέσει ως προσωπικότητα, οπότε έχω πει ότι δεν θα την ξανακάνω. Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της στην ομάδα της παραγωγής. Δεν έχω λόγο να περνάω εγώ τα ψυχολογικά του καθενός».