Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλά ανοιχτά για την «κόντρα» της με την Βίκυ Καγιά

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλά ανοιχτά για την «κόντρα» της με την Βίκυ Καγιά

...αλλά και για τον άντρα που θα την κάνει να επιστρέψει για πάντα στην Ελλάδα. 

Ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα της χρονιάς είναι σίγουρα και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία μέσα από την παρουσία της στο Greece's Next Top Model έχει προκαλέσει αίσθηση όχι μόνο για την ομορφιά αλλά και για την άνεση της στον τηλεοπτικό φακό. Όπως φυσικά αντιλαμβάνεσαι, είναι περιζήτητη από εκπομπές και περιοδικά χωρίς ωστόσο να έχει παρασυρθεί με την υπερέκθεσή της. Μία από τις λίγες της συνεντεύξεις είναι κι αυτή στο περιοδικό In Style όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις, την κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής της στην Ελλάδα.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τους Dolce & Cabbana: «Είναι αυτοί που με βοήθησαν να καταλάβω τι σημαίνει επαγγελματικός. Ήμουν στο ξεκίνημά μου, είχα μόλις επιστρέψει από την Γερμανία και δυσκολεύτηκα πολύ να κλείσω αυτή τη δουλειά. Όταν συνειδητοποίησα ότι από τα 1000 άτομα που αρχίσαμε στο κάστινγκ μείναμε δύο, κατάλαβα ότι θα κάνω εγώ την καμπάνια τους. Εκεί πιστεύω πως έγινα πιο σκληρή και πιο αυστηρή στη δουλειά. Επί ένα μήνα παρατηρούσα πώς είναι να εργάζεσαι με σωστούς επαγγελματίες. Αυτό μου έδωσε τη δύναμη να συνεχίσω».

Για τον ρόλο της στο Greece's Next Top Model: «Είμαι εν ενεργεία μοντέλο, οπότε δεν μου είναι εύκολο να κρίνω, και μάλιστα αρνητικά, ένα κορίτσι που ουσιαστικά είναι εγώ. Επειδή όμως έχω περάσει δύσκολες στιγμές – με έχουν κρίνει και συνεχίζουν να το κάνουν -, ταυτόχρονα χαίρομαι που μπορώ να αποτρέψω μια κοπέλα από το να ζήσει καταστάσεις που έχω ζήσει εγώ. Της εξηγώ πριν βγει στην πραγματική ζωή και στο επάγγελμα τι μπορεί να πάει λάθος. Συχνά νιώθω άσχημα προτού κάνω ένα αρνητικό σχόλιο. Ωστόσο, καθώς κάθε οντισιόν διαρκεί αρκετή ώρα, μπορεί να σου ξεφύγει κάτι που να ακούγεται μεμονωμένα ως πολύ αρνητικό. Έχω συγκρατηθεί πολλές φορές, όμως έχω παρεκτραπεί και πολλές φορές. Είμαι άπειρη και πολύ αυθόρμητη ως άνθρωπος».

Όσο για τη φημολογούμενη κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά: «Δεν το είπα για να προσβάλλω την Βίκυ, και το ξέρει καλά. Την σέβομαι, την αγαπώ και την εκτιμώ. Έχει τεράστια καριέρα και είναι πολύ σωστή στην δουλειά της. Μαθαίνω από εκείνη. Απλώς, όταν μιλάμε για ένα κορίτσι και το απορρίπτουμε με βάση ένα παλιό στερεότυπο, πρέπει να στηρίξω τη δική μου θέση. Επειδή στηρίζουμε η κάθε μία τη δική της άποψη, δεν σημαίνει ότι κάποια έχει λάθος».

Για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Πλαστική επέμβαση δεν θα κάνω ποτέ. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπω στο χειρουργείο. Με τρομάζει η ιδέα να υποβάλλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία».

Και τέλος, μιλάει και για την επιστροφή της στην Ελλάδα: «Είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσω για το που θα ζήσω με βάση έναν έρωτα. Είμαι άνθρωπος που ακούει περισσότερο το μυαλό του και γυναίκα καριέρας που της αρέσει η δουλειά της. Αν καταφέρει κάποιος να με φέρει στην Ελλάδα, του βγάζω το καπέλο».